O tânără care lucrează ca vânzătoare în incinta complexului comercial AFI Ploiești a fost nevoită să ceară ajutorul polițiștilor pentru a scăpa de un client care făcuse o obsesie pentru ea.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, a sesizat organele de poliție joi seară. Potrivit observatorulph.ro, tânăra era urmărită, de ceva vreme, de un individ în vârstă de aproximativ 40 de ani. Aceasta îl tratase cu amabilitate, ca pe orice alt client, doar că individul părea că a făcut o obsesie pentru ea și tot revenea, privind-o insistent. Femeia s-a speriat, chiar dacă "admiratorul" nu a devenit agresiv, și aseară a decis să apeleze la polițiști, ca să prevină un eventual pericol.

Sursa citată mai informează că bărbatul a fost condus la secția de Psihiatrie a Spitalului de Urgență Ploiești, iar prima evaluare a acestuia a indicat suspiciunea de tulburare de personalitate de tip paranoid. Acestuia i-a fost deschis dosar penal pentru hărțuire, fiind așteptate, în prezent, concluziile finale ale medicilor specialiști.

Pornind de la acest caz, însă, reprezentanții Poliției au atras atenția că, de multe ori, astfel de situații sunt aduse la cunoștința autorităților prea târziu, în condițiile în care persoanele cu tulburări de comportament pot deveni, în anumite condiții agresive. Oamenii legii îi sfătuiesc pe cetățeni să ceară ajutorul la primele semne ale unei situații similare.

Sursa foto: observatorulph.ro

Joomla SEF URLs by Artio