Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Deszăpezire în Ploieşti, după ninsoarea de miercuri. Rosal a început intervenţiile pentru combaterea poleiului

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Wednesday, 14 February 2018 16:53

rosal deszapezire sararitaOperatorul contractat de Primăria Ploieşti pentru curăţenie şi deszăpezire, firma Rosal, a început miercuri acţiunile de combatere a poleiului, după căderea unor cantităţi însemnate de precipitaţii şi scăderea temperaturilor. De altfel, Ploieştiul se află sub o avertizare meteo de ninsori în această perioadă.

Intervenţiile pentru deszăpezire au început miercuri, la ora 12.30, a precizat directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Raul Petrescu. Acesta a precizat că, ţânând cont că zăpada nu s-a depus pe străzi, până acum nu a fost nevoie de folosirea utilajelor cu lamă, Rosal trimiţând mai multe "sărăriţe" care au împrăştiat material antiderapant, pentru combaterea poleiului.

Operatorul de deszăpezire intervine cu material antiderapant în special pe axa nord-sud a oraşului, în zonele cu poduri sau pante, pe Şoseaua Vestului, Şoseaua Nordului, Canatacuzino, Bd. Bucureşti, Bd. Independenţei, Bd. Republicii, au transmis reprezentanţii RASP Ploieşti.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.