Doi bărbați au fost plasați în arest preventiv, până la 31 august, fiind bănuiți de comiterea crimei de la Boldești-Scăeni.

 

Cei doi indivizi sunt frați și sunt principalii suspecți în cazul uciderii unui bărbat de 47 de ani. Crima a avut loc sâmbătă, în urma unui conflict spontan. Victima fusese chemată de cei doi pentru a-i ajuta la treabă (VEZI DETALII).

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. În baza art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. (2) şi art. 226 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: - A. I. – A. F. – - pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 02.08.2020 şi până la data de 31.08.2020 inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariile apărătorilor din oficiu, în cuantum de câte 626 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare" este soluția dată de magistrații Tribunalului Prahova, duminică.

Joomla SEF URLs by Artio