accident motocicletaDoi tineri, aflaţi pe o motocicletă, au suferit răni grave după ce au fost acroşaţi de un autoturism, sâmbătă, în jurul prânzului, pe Drumul Naţional 1, în Prahova, în dreptul cartierului Nistoreşti din oraşul Breaza. Cei doi motociclişti, bărbat şi femeie, au fost transportaţi de urgenţă la spital.

În prima fază, observând că nu mai mişcă, martorii au crezut că una dintre cele două victime ar fi decedat, această fiind şi informaţia transmisă în apelul la 112. Ulterior, s-a constatat că ambii sunt în viaţă, însă au suferit răni serioase. Bărbatul de 31 de ani şi femeia de 23 de ani, ambii aflaţi pe motocicletă şi proiectaţi pe asfalt în urma impactului, au suferit mai multe traumatisme şi au fost preluaţi de urgenţă de o ambulanţă şi transportaţi la spital, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Aceştia au mai anunţat că şi în autoturism se aflau două persoane, una necesitând de asemenea îngrijiri medicale, însă fără răni grave.

Două dintre cele patru benzi de circulaţie pe care le are DN1 pe respectivul tronson au fost blocate în urma accidentului, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio