Familiile afectate de viitura care a afectat localitatea prahoveană Sângeru, vineri seară, încearcă să-și revină după pierderile suferite, iar orice sprijin este binevenit.

Printre cei care au încercat să le vină în ajutor sinistraților s-au numărat și membrii organizațiilor PMP din Sectorul 6 și din Prahova.

"Ajutor pentru familiile sinistrate din Localitatea Sângeru, Jud. Prahova, venit din partea Organizației PMP Sector 6, in Campania Umanitara «Din Suflet, pentru Sinistrați»! Mulțumim și Organizației PMP Prahova pentru sprijin! Doamne ajuta!", a anunțat Ștefan Florescu, președintele PMP-Sector 6 și președinte al Fundației "Din Suflet, pentru Suflet".

Campania de strângere de ajutoare pentru sinistrați continuă. Cei care doresc să contribuie cu donații o pot face de luni până vineri, în intervalul 11.00 - 19.00, la sediul din Cartierul Drumul Taberei, str. Bd. 1 Mai, nr. 43C, bl. C17, Sector 6. Puteți aduce alimente, apă plată, îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de curățenie care vor ajunge la familiile care au avut de suferit în urma inundațiilor din ultimele zile.

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0767.616.727.

Joomla SEF URLs by Artio