irish_Town_lat

Dosar penal pentru contabila unor firme din Ploiești. Prejudiciul trece de 70.000 de lei

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Tuesday, 12 June 2018 08:16

evaziuneO ploieșteancă de 49 de ani, contabilă la mai multe societăți comerciale din municipiu, s-a ales cu dosar penal pentru delapidare, după ce și-ar fi însușit bani din conturile firmelor cu care lucra.

 

Ancheta a fost derulată de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IJP Prahova, care au constatat că "inculpata, în calitate de contabil în cadrul a două societăți comerciale, ar fi completat, ștampilat și semnat ordine de plată, în locul reprezentanților agenților economici, contrafăcând semnătura acestora, prin intermediul cărora a transferat sume de bani din conturile celor două societăți în contul său personal și în contul unui martor, față de care aceasta avea o datorie", informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

Femeia ar fi reușit, astfel, să-și însușească nu mai puțin de 73.000 de lei. Potrivit sursei citate, numai o parte din prejudiciu a fost recuperată.

Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.