Poliţia Prahova a deschis un dosar penal pentru ultraj, după ce un poliţist din Păuleşti a primit mai multe ameninţări, totul culinând în noaptea de marţi spre miercuri, când bărbatul şi-a găsit două anvelope de la maşina personală tăiate, în faţa locuinţei sale.

 

Poliţistul este acelaşi care l-a amendat, acum câteva săptămâni, pe fostul consilier parlamentar Lucian Rădulescu, incidentul din trafic fiind filmat cu o cameră de piept personală, iar imaginile fiindu-i transmise poliţistului braşovean Marian Godină, care le-a publicat pe Facebook. Tot Godină a vorbit public, miercuri dimineaţă, despre ameninţările primite de colegul său de breaslă de la Păuleşti. A venit şi o reacţie a lui Lucian Rădulescu, acesta declarând public că nu a avut nicio legătură cu ameninţările primite de agentul din Păuleşti în urma incidentului în care el fusese implicat.

"După ce a amendat un consilier parlamentar, polițistul din Păulești a început să primească amenințări de la persoane care, aparent, nu au nicio legătură cu acel consilier, deși locuiesc în aceeași comună și amenințările au început după acel caz. Azi noapte, amenințările s-au concretizat, o mașină cu farurile stinse oprind lângă casa unde locuiește polițistul. Din mașină a coborât un bărbat care, cu un cuțit, i-a tăiat două anvelope ale mașinii parcate în fața casei. Cazul mi se pare extrem de grav, cu atât mai mult cu cât, deși există date despre autor, acesta nici măcar nu a fost audiat până la această oră", a scris Marian Godină pe Facebook.

Imediat a apărut şi o reacţie oficială din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie. "În noaptea de 01/02 octombrie a.c., am fost sesizați de către polițistul din Păulești, despre faptul că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană cunoscută i-ar fi înțepat anvelopele autovehiculului personal. În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în fața imobilului de domiciliu al acestuia prezentau urme de înțepare cauzate de un obiect înțepător-tăietor. În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum și a autovehiculului acestuia, atât pe raza localității Păulești și în zona adiacentă, precum și pe raza municipiului Ploiești, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională a acestuia", a transmis IPJ Prahova.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, a mai anunţat Poliţia Prahova miercuri.

Joomla SEF URLs by Artio