Trei persoane au fost rănite, iar două dintre ele au fost transportate de urgenţă la spital, după un accident rutier produs miercuri după-amiază în satul Călineşti, din comuna prahoveană Floreşti.

Un autoturism şi un microbuz pentru transportul persoanelor au fost implicate într-o coliziune, pe Drumul Judeţean 720, în jurul orei 16.40.

În microbuz se aflau nouă persoane, iar în autoturism două. Cel puţin trei persoane au fost rănite şi au necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, iar doi dintre răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri suplimentare, a anunţat ISU Prahova, care a trimis la faţa locului două ambulanţe SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de stingere.

Din primele verificări, se pare că şoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate, iar maşina sa a intrat în coliziune cu microbuzul, au transmis reprezentanţii Inepctoratului Judeţean de Poliţie, care continuă cercetările la faţa locului. Nu sunt probleme de trafic pe DJ 720, a mai anunţat Poliţia Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio