Vijeliile din ultimele 24 de ore lasă în urma lor scene tragice, în Prahova, judeţ care a fost puternic lovit şi unde trei copii au murit, luaţi de viitură, 129 de persoane au fost evacuate din casele lor, mii de persoane au rămas fără alimentare electrică, iar mai multe şosele au devenit impracticabile din cauza aluviunilor. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţia Prahova anunţă pagube materiale însemnate în comunele Jugureni şi Apostolache, unde mai multe drumuri şi podeţe au fost distruse.

În Apostolache, 16 persoane, din 7 gospodării, au rămas fără legătură rutieră cu restul lumii, după ce un podeţ a fost luate de ape. Un alt podeţ distrus a lăsat trei gospodării, cu şase suflete, fără legătură rutieră cu restul lumii. Accesul se face doar pietonal, însă şi aşa cu foarte mare dificultate, a anunţat ISU Prahova. "În satul Buzota, au fost evacuate 4 persoane, totodată alte 4 persoane urmează să fie evacuate la Mănăstirea Apostolache", a mai anunţat ISU.

Au fost probleme mari şi la Jugureni. Pe DC 72, care face legătura între DJ 102R cu DJ 100H, în satul Băile Boboci, în zona fostei stațiii balneoclimaterice, asfaltul este dislocat, de asemenea și un podeț. Traficul este blocat. Pe DJ 100H, comuna Jugureni, sat Valea Unghiului, pe o distanță de 25 de metri asfaltul este dislocat, precum și un podeț. Au fost 4 stâlpi de electricitate cazuti pe partea carosabilă, lucrătorii de la Electrica au acționat. La acest moment locuitorii au electricitate. De asemenea, și pe acest drum, traficul este blocat, a anunţat IPJ Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio