Duminică neagră. Serie de accidente grave, în județul Prahova

Category: Știri locale Created: Sunday, 18 June 2017 16:50

Patru accidente grave s-au produs, în Prahova, duminică după-amiază, într-un interval de aproximativ patru ore, cel mai probabil și pe fondul condițiilor meteo.

 

Seria neagră a început în nurul prânzului, pe DN 1. În zona Metro, la intrarea în Ploiești, două mașini s-au lovit, în urma impactului două persoane fiind transportate la spital. Poate că norocul a făcut ca bilanțul să nu fie unul tragic, având în vedere că în autoturismele implicate se aflau și trei copii, cu vârste cuprinse între două luni și șapte ani (VEZI DETALII).
În jurul orei 12.30, alt accident a fost anunțat, de această dată pe DN 1A, în satul Homorâciu, din comuna prahoveană Izvoarele. O mașină a ieșit în afara părții carosabile și a lovit alte două autoturisme staționate, a anunțat Poliția Prahova.
Potrivit ISU Prahova, care a trimis la fața locului două echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD, cinci persoane au fost implicate în eveniment, inclusiv doi copii. De altfel, unul dintre ei, în vârstă de 14 ani, a fost rănit ușor, în timp ce un băiat de 12 ani a fost transportat la UPU Ploiești, cu traumatism cranio-cerebral.
Tot pe DN 1A, dar la Măgurele, un alt accident s-a produs în jurul orei 16.00. Două echipaje de pompieri au intervenit la fața locului, a anunțat ISU Prahova, care a precizat că, dintre cei trei ocupanți ai mașinilor, o singură persoană a fost rănită. Este vorba despre o tânără de 25 de ani care a fost transportată la Spitalul Județean din Ploiești, cu traumatism toraco-abdominal.
Ceva mai devreme, și la Băicoi a fost nevoie de intervenția echipajelor de urgență, pentru o persoană rănită în urma unui accident petrecut pe DN 1. Potrivit Poliției Prahova, un autoturism a intrat în separatoarele de sens montate pe acest tronson.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.