Alexa Tudose, Theodor Cristea, Matei Banu, Alexandru Ilași și Andrei Onuț sunt cei cinci membri ai echipei Gcodes, din cadrul Centrului Județean de Excelență Prahova, care, după cel mai bun rezultat la nivel național se întorc în țară cu medalia de argint obținută, în această săptămână, la Olimpiada internațională de informatică pe echipe, derulată la Moscova.

 

Echipa a obținut cel mai bun rezultat la selecția națională și locul al doilea, cu medalie de argint, la faza internațională, din Rusia.

Gcodes este coordonată de prof. Dana Lica, directorul Centrului Județean de Excelență Prahova și condusă de căpitanul Alexa Tudose (C. N. "I.L. Caragiale" Ploiești). Din echipă au mai făcut parte Theodor Cristea (C. N. "I.L. Caragiale" Ploiești), Matei Banu (C. N. "Mihai Viteazul" Ploiești), Alexandru Ilași  (C. N. "Mihai Viteazul " Ploiești) și Andrei Onuț - rezervă (C. N. "I.L. Caragiale" Ploiești).

"Munca lor a însemnat patru runde intermediare în urma cărora s-au calificat la faza națională pe care au câștigat-o pe primul loc! Faza internațională a adus confirmarea! Argint și locul 2! O echipă formidabilă!!!" este mesajul prin care CJE Prahova a anunțat performanța obținută de elevii prahoveni.

Foto: Centrul Județean de Excelență Prahova

Joomla SEF URLs by Artio