irish_Town_lat

Eleva bătută de colege a intrat în Programul Anti Bully. Ploieşteanca se antrenează deja la Absoluto

Category: Știri locale Created: Friday, 23 June 2017 05:40

Eleva de 14 ani, din Ploiești, bătută și umilită de colege de aceeași vârstă, a luat decizia să facă totul pentru a nu mai ajunge vreodată într-o astfel de situație. Printre altele, adolescenta a început antrenamentul de arte marțiale.

 

O țară întreagă s-a îngrozit când a văzut la ce umilințe a fost supusă ploieșteanca de 14 ani de alte două adolescente, acum aproximativ două săptămâni (VEZI DETALII). În timp ce autoritățile au căutat variante legislative să le sancționeze pe elevele minore care au fost capabile să-i aplice un asemenea tratament, victima a decis să facă totul pentru a nu mai ajunge niciodată într-o asemenea situație.
În prezent, fata își revine după șocul evenimentelor, iar una dintre hotărârile pe care le-a luat, în urma celor întâmplate, a fost să înceapă antrenamentele de arte marțiale. Adolescenta a intrat în "Programul Anti Bully" din cadrul cluburilor Absoluto și a participat deja la primul antrenament la Absoluto Ploieşti, sub îndrumarea antrenorilor Radu Paul şi Florentin Ghiocel, au anunțat reprezentanții clubului sportiv.
Absoluto a lansat "Programul Anti Bully", prin care doreşte să ajute copiii şi adolescenţii afectaţi de fenomenul "bullying", prin antrenamente de arte marţiale (Brazilian Jiu Jitsu, MMA sau Kickboxing). "Bullying" denumește comportamentul ostil/de excludere şi umilire a unei persoane şi nu presupune existenţa unui conflict bazat pe o problemă reală. În multe cazuri, se ajunge la violenţa fizică, aşa cum a fost cazul elevei din Ploieşti. Vă reamintim că, acum două săptămâni, o înregistrare cu adolescenţa bătută și umilită de niște colege, în timp ce alți tineri asistau la scena șocantă, a fost publicată pe internet, determinând declanșarea anchetei în acest caz.
Inițiatorii programului lansează un apel și îi îndeamnă pe cei care știu de copii sau adolescenţi afectaţi de fenomenul "bullying" să scrie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pentru ca victimele acestui fenomen să poată beneficia de antrenamente gratuite de arte marțiale din "Programul Anti Bully".
Absoluto (VEZI DETALII) este cel mai medaliat club de arte marţiale din România în ultimii 3 ani, având în palmares 10 Titluri Mondiale, 17 titluri Europene şi peste 2000 de medalii în competiţii interne şi internaţionale. Cluburi Absoluto funcționează la Bacău, Brăila, Braşov, Bucureşti, Constanța, Iași, Ploiești, dar și în Burlacu (Rep. Moldova), Kuwait City (Kuwait) și Sofia (Bulgaria).

Foto: Absoluto

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.