Tinerii care s-au dezbrăcat, joi după-amiază, într-o intersecție din Ploiești, simulând o ceartă (VEZI DETALII), au atras nu numai privirile trecătorilor, ci și atenția Poliției, care a demarat, în acest caz, cercetări pentru două infracțiuni.

IJP Prahova a anunțat, vineri, că incidentul a fost sesizat încă de ieri, prin 112, iar aseară unul dintre cei doi tineri a fost adus la audieri. Și pentru celălalt a fost emisă citație.

În prezent, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni.

"Cu privire la materialul video ajuns în spațiul public în care doi tineri opresc autoturismele în trafic și efectuează acte de exhibiționism, vă aducem la cunoștință următoarele:

Cei doi au fost identificați. Pentru situația filmată în Ploieşti, în zona Caraiman (sesizată poliției prin 112), unul dintre ei a fost adus aseară la sediul poliției, fiind sancționat contravențional pentru tulburarea ordinii publice. Celălalt a fost citat procedural, urmând fi aplicate măsuri legale în consecință.

De asemenea, în cauză au fost demarate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public (art. 339 alin.3 Cod penal) și ultraj contra bunelor moravuri (art. 375 Cod penal)", a anunțat, vineri, IJP Prahova.

Cei doi au fost sancționați, joi, și de polițiștii locali, cu câte 200 de lei.

Joomla SEF URLs by Artio