O femeie de 34 de ani a intrat în comă, iar alte trei persoane au suferit răni mai uşoare, după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a izbit într-un gard, pe DN 1A, lângă Ploieşti. Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, iar la scurt timp, cel mai probabil din cauza poleiului de pe şosea, alte trei accidente rutiere s-au petrecut în aceeaşi zonă.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.15, pe tronsonul din DN 1A care deserveşte Centura de Est a Ploieştiului, în localitatea Moara Nouă. "Pe DN1A, la km 80+100 metri, în Moara Nouă, un auto cu 7 ocupanți, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi intrat pe celălalt sens de mers, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier au fost transportate la spital 3 persoane, la prima vedere una în stare gravă, celelalte două, rănite ușor. Trafic restricționat", a transmis Poliţia Prahova, sâmbătă dimineaţă, anunţând şi că "în aceeași zonă, au mai avut loc trei accidente rutiere cu pagube materiale, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile meteo".

Cel mai grav a fost rănită o femeie de 34 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav şi a fost găsită în comă şi dusă la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Tot la Judeţean au mai ajuns un bărbat de 30 de ani, cu traumatism cranian şi traumatism la antebraţul drept, şi un bărbat de de 31 de ani, cu răni în zona abdomenului şi a mâinii stângi, a anunţat Serviciul de Amgulanţă Prahova. O tânără în vârstă de 20 de ani a suferit un traumatism cranian şi unul în zona hemitoracelui drept, însă a refuzat transportul la spital, a anunţat aceeaşi sursă.

(Foto: IPJ Prahova)

Joomla SEF URLs by Artio