Ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Film FILM 4 FUN, care va avea loc între 1 și 4 august, la Sinaia, stă sub semnul umorului de calitate. Evenimentul își deschide porțile pentru toți cei care vor să guste o întâlnire spectaculoasă cu producțiile de calitate și nume mari ale cinmatografiei românești și nu numai.

 

"Festivalul Film 4 Fun este un festival cu si despre comedie care are uși deschise pentru toată lumea, cu INTRARE LIBERA!

In acest an dam drumul la competiție! Ediția XI a festivalului aduce, în premieră, competiția de filme de scurtmetraj de comedie internațională! Un juriu internațional format din personalități marcante ale industriei cinematografice din Croația, Ungaria și România va decide câștigătorii filmelor selecționate din: Olanda, Spania, Italia, U.S.A., Rusia, Germania, Macedonia, Kenia și România.

-Proiecțiile filmelor vor avea loc la Cazino Sinaia și Cinema Carpaţi.

-În prima seară va fi spectacolul de teatru «Buzunarul cu pâine» de Matei Vișniec în regia lui Alex Bogdan.

-Parcul «Ghica» din centrul orașului va fi gazda concursului de cultură cinematografică, urmat de spectacolul «Street Dance» interpretat de trupa Midnight Pearls.

-Centrul Cultural «Carmen Silva» va găzdui o proiecție de film pentru copii, urmată, pentru prima dată în Festivalul Film4Fun, de un atelier de benzi desenate susținut de autorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu.

-O expoziție de fotografii din arhiva personală a actorilor Ion Dichiseanu și Florin Zamfirescu va fi expusă în holul Cazinoului Sinaia", au anunțat organizatorii.

În acest an, festivalul îl va avea în prim plan pe Ion Dichiseanu. În cadrul evenimentului, maestrul va primi trofelul "Film4Fun" pentru întreaga carieră.

Programul complet al festivalului îl găsiți AICI.

Foto: film4fun.ro

Joomla SEF URLs by Artio