mustang festDupă un weekend aparte, dedicat Concursului de Eleganță, în care sinăienii şi turiștii au putut admira de aproape mașini de epocă, în așteptarea Campionatul Național de Viteză în Coastă –Trofeul Sinaia, de la sfârșitul lunii iulie, în stațiunea de pe Valea Prahovei are loc și Mustang Fest, un alt eveniment spectaculos.

Prima ediție a Mustang Fest Sinaia are loc pe 2 și 3 iulie și aduce pe străzile orașului, după Concursul de Eleganță și a sa defilare a mașinilor de epocă, o paradă a cailor putere. Peste 50 de Mustang-uri se află, în aceste zile, în orașul prahovean.  "Din nou Sinaia aduce în prim plan un lucru cu care România se mândrește dat fiind faptul că primul Mustang a fost proiectat de un român”, a spus Vlad Oprea, primarul stațiunii.

Bijuteriile pe patru roți pot fi admirate luni , pe 2 iulie, în curtea Casino Sinaia, în intervalul orar 11:00 – 12:30, și în parcarea de la Telegondola, în interval orar 12:30 – 14:00.

pentru parada Mustang Fest, circulația va fi oprită marți 3 iulie 2018 pe Bulevardul Carol I (sens giratoriu Aosta – sens giratoriu Stația Petrom) și Strada Octavian Goga – până la Cimitirul Eroilor – interval orar (11:00 – 14:00); și pe Aleea Peleșului/Stradă Săniușului – interval orar (14:00 – 16:00).

Acesta este primul eveniment internațional organizat de Asociația Ford Mustang România alături de clubul german „Generation 6 FORD MUSTANG S550 GROUP <est. 2015>” în parteneriat cu Primăria Sinaia.

Joomla SEF URLs by Artio