Autoritățile nu au comunicat, până la acest moment, nicio informație oficială cu privire la flagrantul organizat, vineri, la SJU Ploiești. Acțiunea ar fi vizat unul dintre cei mai cunoscuți medici din unitatea sanitară, fiind organizată într-un dosar de luare de mită. Chirurgul a fost audiat, însă, față de acesta, nu a fost dispusă nicio măsură preventivă.

 

Surse apropiate de anchetă au declarat, pentru ”Adevărul”, că medicul Florin Georgescu are calitate de suspect în dosar, astfel că procurorii nu au dispus o măsură preventivă pe numele chirurgului.

Vă reamintim că Florin Georgescu,  unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi din județ, a fost luat vineri, cu mascați, din policlinica spitalului, în urma unui flagrant. Acesta ar fi fost denunțat de ruda unui pacient pe care urma să-l opereze (VEZI DETALII).

Update - Surse din cadrul spitalului au declarat, pentru Actualitatea Prahoveană, că medicul Florin georgescu ar fi revenit în unitatea sanitară, vineri, după audieri. Chirurgul și-ar fi strâns lucrurile din cabinet.

Fost director al spitalului și fost șef al secției Chirurgie 1, acesta se pensionase, dar își mențiunse postul de chirurg, fiind unul dintre cei mai cunoscuți medici de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Joomla SEF URLs by Artio