Două persoane sunt audiate de polițiști, marți dimineață, după ce mai multe percheziții au avut loc în municipiu, într-un dosar privind comiterea unor furturi dintr-o locuință și o societate comercială.

 

Faptele au fost comise în decembrie 2019, a anunțat IJP Prahova. "Persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție într-o locuință și într-o societate, de unde ar fi sustras mai multe obiecte și bunuri de valoare.   Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 4.000 de lei", mai precizează sursa citată.

În instrumentarea cazului, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 Poliție Ploiești, cu sprijinul jandarmilor de la Gruparea Mobilă de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești, au efectuat, marți dimineață, cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Ploiești. De la adresele vizate au fost ridicate mai multe bunuri, materiale de construcții și o sumă de bani, care par a proveni din activitatea infracțională.

Update: Doi ploieșteni, de 20, respectiv 22 de ani au fost reținuți în urma acțiunilor din cursul acestei zile. Miercuri, ei vor fi prezentați instanței, cu propunere privind luarea de măsuri preventive.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio