România s-a aflat printre cele 26 de națiuni prezente la cel mai important eveniment de celebrare și premiere a performanței în sporturile de iarnă, gală de la care reprezentanții orașuli Sinaia s-au întors acasă cu premiul pentru cea mai frumoasă stațiune de schi din România.

Administrația locală, prin reprezentanții Gondolei Sinaia, au anunțat că "Sinaia a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă stațiune de schi din România pentru anul 2018. Obiectivele turistice deosebite, infrastructura hotelieră, frumusețea peisajelor, potențialul de dezvoltare montană și investițiile majore din ultimii ani au contribuit decisiv la acordarea acestei distincții care ne onorează. Și ne obligă".

Din partea orașului Sinaia au participat la Gala World Ski Awards primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, și Maria Floricică, administrator al domeniului schiabil sinăian.

"Multe emoții, dar și multă fericire și mândrie pentru orașul nostru. După 11 ani de investiții constante în domeniul schiabil sinăian, rezultatele ne bucură și ne motivează! Au fost clipe unice la Kitzbuhel, când cei mai mari jucători ai schiului mondial au urmărit cu interes filmul de prezentare al orașului nostru. Mai sunt multe de făcut, știm asta, dar știm și că suntem pe drumul cel bun. Mergem înainte! Mulțumesc echipei, atât celei din Primăria Sinaia cât și celei de la Transport Urban - Gondola Sinaia, mulțumesc sinăienilor, felicitări tuturor!" a transmis primarul stațiunii, Vlad Oprea.

Sursa: Facebook/ Gondola Sinaia

Joomla SEF URLs by Artio