Giratoriul de la Metro va fi închis pe sensul spre Ploiești. Un nou punct de acces, pe Centura de Vest

Category: Știri locale Created: Thursday, 18 May 2017 09:16

După zeci de accidente, unele foarte grave, petrecute la intrarea în Ploiești de la Metro, sensul giratoriu va fi, în sfârșit, închis.

 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va închide, în scurtă vreme, sensul giratoriu din dreptul magazinului Metro, cel puțin pentru cei care vor să intre în municipiu. Este vorba despre un punct deosebit de periculos, din cauza configurării zonei și a intersectării cu DN 1-sensul spre Brașov, pentru accesul în oraș.
Potrivit observatorulph.ro, măsura va fi luată imediat ce va fi amenajat un nou sens giratoriu, pe Centura de Vest, în dreptul benzinăriei Lukoil, unde lucrările vor începe în vara acestui an și se vor încheia în cel mult trei luni. Conform acestor informații, noul giratoriu ar putea deveni funcțional până la sfârșitul lui 2017, iar din acel moment intrarea dinspre Brașov se va face prin Centura de Vest și nu direct din DN 1.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.