Bogdan Minculeţ, revoluţionarul de 45 de ani intrat în greva foamei îşi continuă protestul extrem din faţa Primăriei Mizil. El a intrat astăzi în a doua săptămână de greva foamei şi spune că nu vrea să se oprească până nu va primi răspunsuri din partea administraţiei locale la solicitările care au vizat cheltuirea banilor publici.

 

Bărbatul a intrat în greva foamei pe 13 ianuarie, nemulţumit de lipsa investiţiilor şi de un refuz al administraţiei locale de a-i răspunde la solicitări de informaţii publice transmise încă din luna noiembrie. Între timp, spre finalul primei săptămâni de protest, el a povestit că autorităţile i-au prezentat câteva documente, însă susţine că acestea sunt incomplete, că există neconcordanţe privind numerele de înregistrare şi că lipsesc facturi doveditoare privind cheltuielile pentru salubritate efectuate anul trecut de Primăria Mizil. Intrat şi mai determinat în a doua săptămână a protestului, el a avertizat că va continua greva foamei, până va primi răspunsuri clare, reclamând că până acum autorităţile au vrut să-l ia de prost.

"Primarul se spală pe mâini, nu are nimeni niciun răspuns şi nicio vină, probabil doar eu, pentru că sesizez nereguli şi îi irit. Mi s-au arătat câteva documente, dar incomplete. De exemplu, mi se răspunde că s-a cheltuit suma X de la bugetul local, iar când cer factura îmi spun că n-o mai găsesc. Exemplul este în cazul acţiunilor de salubritate. Răspunsul oferit a fost o batjocură la adresa mea, o încercare de măsluire a datelor, în final să mi se spună că nu există acea factură, că asta-i tot, dacă vreau, altceva nu au de unde îmi da. Sunt şapte zile în care n-am gustat nici măcar un biscuit, am supravieţuit doar cu apă şi ceai şi o perfuzie primită la spital. Aştept să primesc răspunsuri clare din partea Primăriei, asumate, nu caricaturi de răspunsuri", a anunţat Bogdan Minculeţ.

Joomla SEF URLs by Artio