O nouă grevă la TCE Ploiești

Category: Știri locale Created: Monday, 12 June 2017 09:19

Un nou protest a fost declanșat, luni dimineață, de angajații Transport Călători Express Ploiești, revoltați, de această dată, după ce în spațiul public s-a vehiculat ideea privind renunțarea la troleibuzele care circulă pe traseele 44 și 202.

 

Troleibuzele de pe traseele 44 și 202 ar putea fi eliminate și înlocuite, în curând, cu autobuze. Aceasta este informația apărută în ultimele zile și care a stârnit revolta angajaților TCE.
Aceștia au declanșat, luni dimineață, greva japoneză. Așa se explică de ce, încă de la primele ore, toate mijloacele de transport în comun ale TCE aveau banderole albe. De asemenea, Sindicatul Libera al Transportatorilor din Ploiești a lansat petiția on-line "Ploieșteni, salvați troleibuzul", în care arată că aceste două trasee au presupus o investiţie considerabilă, din bani publici, la momentul introducerii mijloacelor de transport electrice, investiție care acum s-ar putea duce pe apa Sâmbetei.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.