Mai multe percheziții au loc, miercuri dimineață, în Prahova, la o grupare care ar fi dat cel puțin șapte spargeri în Ploiești, în ultimele două luni.

 

La descinderi participă polițiști de investigații criminale din Ploiești și jandarmi, operațiunea derulându-se simultan la două adrese din Ploiești și trei din Valea Călugărească.

"Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârșit 6 infracțiuni de furt din locuințe de pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceștia pătrundeau în locațiile vizate prin efracție, pe timpul nopții, de unde sustrăgeau bunuri și valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc).

De asemenea, aceleaşi persoane sunt bănuite că, la data de 28 aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploiești, din habitaclul căruia ar fi sustras un portofel, care conținea acte și suma de 100 de lei.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 25.000 de lei", au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Cinci persoane vor fi conduse, în cursul acestei zile, la audieri.

Update - Un bărbat condamnat pentru furtul unui MILION de EURO, din Ploiești, în 2011, printre cei săltați de mascați în timpul perchezițiilor de miercuri dimineață (update)

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio