O nouă intervenție a salvatorilor montani, în Bucegi, pentru recuperarea unui grup de adolescenți. Patru tineri s-au rătăcit după ce s-au despărțit de grupul cu care plecaseră pe traseu.

 

Cei patru adolescenți, din Ploiești, cu vârste între 14 și 16 ani, au apelat, alaltăseară, la ajutorul jandarmilor montani.

"Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani din Ploieşti s-au rătăcit de grupul din care făceau parte în noaptea de 21 august pe traseul Jepii Mari , fiind recuperați din Valea Comorilor și aduși în siguranţă de Jandarmii Montani Buşteni din cadrul I.J.J.Prahova, împreună cu lucrători de la formaţiunea Salvamont Buşteni. Cei patru tineri pasionați de adrenalină au fost preluați în siguranță de părinți de la Telecabina din Buşteni", a anunțat Jandarmeria Montană Valea Prahovei.

La începutul acestei săptămâni, salvamontiștii au intervenit pe Jepii Mici pentru a coborî un grup format din 35 de adolescenți care se aventuraseră pe acest traseu dificil nepregătiți și neechipați, fiind doborâți de oboseală (VEZI DETALII).

Foto: captură video Jandarmeria Montană Valea Prahovei

Joomla SEF URLs by Artio