Incendiu devastator la Iordăcheanu. Flăcările au distrus casa parohială din Valea Cucului și arhiva de carte bisericească

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Wednesday, 12 September 2018 13:35

incendiu casa parohiala iordacheanuTrei camere și acoperișul casei parohiale de la Valea Cucului (com. Iordăcheanu) au fost distruse de flăcări, miercuri, în urma incendiului izbucnit, se pare, din cauza unui scurtcircuit electric.

Două echipaje de pompieri, cu autospeciale de lucru cu apă și spumă au intervenit miercuri, în jurul prânzului, pentru stingerea incendiului care a cuprins casa parohială. La sosirea echipajelor de urgență erau afectate deja trei camere de locuit și o parte importantă din acoperiș, iar pompierii nu prea au mai avut ce salva.

Din păcate, paguba este însemnată, flăcările mistuind și arhiva de carte bisericească a lăcașului de cult de care aparținea casa parohială.

Din primele cercetări efectuate de specialiștii ISU Prahova, se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric declanșat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Foto: ISU Prahova

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.