Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, Ploiești - Brașov, pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, carosabilul fiind umed.

 

Se circulă în coloană pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Sinaia, în ambele sensuri, dar și pe raza localității Comarnic, județul Prahova, pe sensul de deplasare către Brașov, fiind coloană în mișcare încă din localitatea Breaza, de la kilometrul 102+500 de metri, arată centrul Infotrafic, care mai anunţă şi că polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Pe DN 1A, de la kilometrul 142 până la kilometrul 160 + 600 de metri, comuna Măneciu, carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă frământată de până la doi centimetri grosime. Se acţionează cu materiale antiderapante. Traficul este redus la acest moment pe ambele sensuri.

"Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție. Planificați-vă din timp călătoria și luați în calcul folosirea rutelor alternative pentru a ajunge la destinție", mai transmite Poliţia Română.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio