accidentÎn ziua de 14.03.2012, un autoturism care circula pe o stradă din Sinaia a derapat şi a lovit un autoturism parcat regulamentar, după care conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

La scurt timp, poliţiştii au depistat în trafic autoturismul respectiv,  constatând că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biolgice necesare stabilirii alcoolemiei.


În jurul orei 22.20, un echipaj de poliţie care acţiona pe strada Malu Roşu din Ploieşti, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul acestuia a refuzat să oprească.

Poliţiştii l-au oprit în parcarea unui bloc din zonă, constatând că bărbatul care se afla la volan emana halenă alcoolică. El a  a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform prevederilor legislaţiei rutiere.


În timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, în afara localităţii Băicoi, C. Alexandru a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 72 de ani, care se anagajase în traversarea neregulamentară a drumului public, fără să se asigure.C. Florică din Ploieşti conducea ieri un autoturism pe D.C. 139, în localitatea Cătunu.

În aceste condiţii, a surprins şi accidentat un minor în vârstă de 5 ani, care se angajase în traversarea nergulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără a fi supravegheat de părinţi.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital, unde a rămas internat.În timp ce conducea un autoturism în parcarea unei instituţii din zona centrală a municipiului Ploieşti, V. Nicoleta a efectuat manevra de mers înapoi, împrejurare în care a surprins şi accidentat o femeie care se deplasa în zonă în calitate de pieton.

După producerea accidentului, victima a părăsit locul faptei, declarând că nu a suferit vătămări corporale.

Conducătoarea auto a anunţat producerea incidentului, testarea cu aparatul etilotest fiind negativă.

Joomla SEF URLs by Artio