Autorităţile ploieştene, în parteneriat cu Uniunea Asociaţiilor de Proprietari, derulează şi în 2020 un concurs pentru desemnarea celui mai frumos bloc din municipiu.

 

Concursul este organizat de Primăria Ploieşti, în parteneriat cu UAP Prahova, Regia Autonomă de Servicii Publice, SGU Ploieşti şi operatorul de salubritate Rosal. Perioada de înscrieri este între 2 şi 24 aprilie, iar competiţia e dedicată doar asociaţiilor de locatari membre în UAP, a anunţat municipalitatea. Regulamentul concursului poate fi citit tot prin intermediul Uniunii Asociaţiilor de Proprietari. 

 

"Primăria municipiului Ploiești, în parteneriat cu Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, Serviciul de Gospodărire Urbană Ploiești și Rosal Grup SRL Ploiești, invită membrii afiliați Uniunii Asociației de Proprietari Prahova la înscrierea în concursul «Cel mai frumos bloc din municipiul Ploiesti». Inițiat în vederea îmbunătățirii aspectului urbanistic al municipiului Ploiești, prin promovarea unei competiții între asociațiile de proprietari, care să conducă la creșterea gradului de confort ambiental al proprietarilor, concursul se va finaliza cu premii oferite câștigătorilor. Cei interesați pot consulta Regulamentul concursului la sediul UAP Prahova din Ploiesti, str. General Vasile Milea, nr. 1, bl. 7 Etaje, unde vor găsi și formularele de înscriere. Acestea vor începe în data de 2 aprilie 2020 și se vor încheia pe 24 aprilie 2020", a transmis Primăria Ploieşti.

Joomla SEF URLs by Artio