Locuitorii de pe strada Poieniței au avut probleme, marți după-amiază, din cauza precipitațiilor abundente. Canalizarea publică a refulat pe strada lor.

 

Canalizarea nu a mai făcut față cantității mari de apă acumulate la ploaia de marți după-amiază și a refulat pe strada Poieniței, din Ploiești. În zonă au intervenit autoritățile locale, dar li echipaje de la rafinăria Vega.

"Ieri, 18 iunie 2019, pe fondul precipitațiilor abundente din după-amiaza zilei de marți, angajații rafinăriei Vega au intervenit de urgență în ajutorul locuitorilor de pe Strada Poieniței și a autorităților locale din Ploiești pentru a limita și elimina apele refulate din canalizarea publică.

Colegii noștri au intervenit cu echipamentele proprii (utilaj drenaj achiziționat recent, pompe separatoare). Menționăm că sistemul de canalizare deținut de rafinăria Vega nu a fost afectat și nu s-au înregistrat contaminări sau refulări de produs petrolier. Rămânem în contact permanent cu locuitorii și cu autoritățile locale", au anunțat, în cursul acestei zile, reprezentanții rafinăriei.

Joomla SEF URLs by Artio