La ce post de televiziune revine Dragoș Pătraru, cu "Starea Nației"

Category: Știri locale Created: Friday, 11 August 2017 11:57

"Starea Nației", cu Dragoș Pătraru, a ajuns la sezonul 4, din care prima ediție va fi difuzată pe 4 septembrie, la un nou post de televiziune.

 

Jurnalistul prahovean Dragoș Pătraru se întoarce la TVR, postul de televiziune care va difuza, de luna viitoare, noul sezon din "Starea Nației", anunță paginademedia.ro. Practic, este vorba despre o revenire după un an și jumătate. În mai 2016, postul public difuza ultima emisiune Starea Nației, după doi ani de contract, începând cu septembrie 2014. Pătraru a ajuns la TVR, venind de la România TV.
Cel mai recent, emisiunea a fost difuzată la Digi 24, dar în ultima apariție in sezonul precedent, pe 30 iunie, Pătraru anunța că sunt divergențe clare cu postul de știri Digi 24, cu care ar mai fi avut doi ani de contract. "Cred că ne vom despărți aici. De ce? Există o diferență clară de viziune între Digi 24 și echipa Starea Nației," a spus atunci Dragoș Pătraru, criticând "presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații".

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.