Laura Moagher, ajutor pentru Moș Crăciun la Complexul de Servicii Comunitare "Sfanta Maria"

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Thursday, 28 December 2017 07:56

Parlamentarul de Prahova Laura Moagher a început sărbătorile, în acest an, alături de copiii încercați de soartă. Deputatul a împărțit cadorui, de Crăciun, micuților din centrul de plasament de la Vălenii de Munte.
"Este luna cadourilor, luna dorințelor și a faptelor bune. Nu putem suplini lipsa unei familii, dar putem fiecare dintre noi să aducem o mică bucurie în sufletele acestor minunați copii. Doresc să mulțumesc tuturor celor care au pus umărul în a aduce un zâmbet pe buzele copilașilor de la unul din centrele de plasament ale DGASPC Prahova - Complexul de Servicii Comunitare «Sfânta Maria», în special Petrotel Lukoil!", a transmis deputatul de Prahova.
Complexul de Servicii Comunitare «Sfânta Maria» este un centru de plasament al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, cu o capacitate de 90 de locuri, dar și centru de resurse şi asistenţă socială, centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi și centru maternal.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.