Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere" a inaugurat, astăzi, un nou loc de joacă modern, realizat în incinta parcului din Bucov, aproape de intrarea în grădina zoologică, în urma unei donaţii din partea Petrotel Lukoil SA.

 

La eveniment au participat directorul general executiv al SC Petrotel Lukoil SA, Aleksei Kovalenko, deputatul Laura Fulgeanu-Moagher şi directorul Administraţiei Parcului Memorial "Constantin Stere", Sandu Ştefan. Noul loc de joacă, realizat pe un teren degradat, are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, e prevăzut cu o membrană specială antitraumă şi o sumedenie de obiecte de joacă, destinate în primul rând copiilor cu vârste între 5 şi 12 ani. Reprezentantul companiei petroliere a vorbit despre susţinerea proiectelor comunităţii locale şi implicarea pentru protecţia mediului, amintind că, tot prin sprijinul Petrotel Lukoil, la grădina zoologică a fost inaugurat un loc de joacă asemănător în 2017 şi a fost reabilitat şi dotat un altul în 2018.

"În acest parc s-a pus foarte mult suflet de către foarte mulţi oameni. Este un eveniment important, orice inaugurare de acest gen, orice investiţie care se adresează foarte multor persoane din întregul judeţ reprezintă un lucru important. Este un parc istoric, dar şi de agrement, este important ca noi să atragem investitori cât mai mulţi. Pe această cale mulţumim companiei Lukoil pentru aceste investiţii, care se adresează foarte multor copii, au fost făcute şi anul trecut, şi anul acesta, există o continuitate şi noi sperăm ca şi anul viitor să fie", a declarat deputatul Laura Fulgeanu-Moagher, fost director al Administraţiei Parcului Memorial.

Joomla SEF URLs by Artio