Localitatea Băicoi va deveni stațiune balneo-climaterică

Category: Știri locale Created: Thursday, 15 June 2017 11:21

Pentru a exploata potențialul turistic al zonei, autoritățile locale din Băicoi intenționează să transforme localitatea în stațiune balneo – climaterică. pentru asta mizează pe proprietățile nămolului din Băile Valea Stelii, reunimit pentru efectele terapeutice miraculoase.

Băile de la Băicoi, mai exact nămolul sapropelic de aici, vindecă, se pare, numeroase afecțiuni de natură cardiovasculară, reumatică, ginecologică ori ale sistemului nervos central.
Administrația locală a făcut deja demersuri pentru ca orașul Băicoi să devină stațiune balneo -climaterică, fiind îndeplinite toate condițiile impuse pentru obținerea acestui statut, scrie republikanews.ro. Odată devenită localitatea stațiune balneo-climaterică, potențialul turistic al zonei va crește semnificativ, numărul de turiști va crește, ceea ce înseamnă și venituri substanțiale pentru bugetul local.
Autoritățile âși propun ca aceste băi cu efect miraculos să concureze cu stațiuni de renume din țară și să încurajeze astfel ceea ce înseamnă turismul balnear.
Foto: infoturism.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.