Autoritățile au anunțat, miercuri dimineață, lista centrelor funcționale în Prahova în a doua etapă a vaccinării anti-Covid, care va începe la jumătatea acestei luni (VEZI DETALII).

 

Comuna Dumbrava nu va avea, deocamdată, un astfel de centru, însă beneficiarii din categoriile vizate de a doua etapă a vaccinării au fost arondați centrului de la Valea Călugărească. Acesta va funcționa la sala de sport a Liceului Agricol “Gh. Ionescu-Sisești”. Centrul are arondate localitățile Dumbrava, valea Călugărească și Albești-Paleologu, iar vaccinarea se va face pe bază de programare.

Această etapă de vaccinare vizează beneficiarii din centre social, persoanele peste 65 de ani, persoanele care suferă de boli cronice (indiferent de vârstă) angajații din domenii-cheie de activitate. Lista complete a categoriilor incluse în a doua etapă și detalii despre efectuarea programărilor găsiți AICI.

-------

Update:   Etapa a II-a de vaccinare, regândită. Prahova are centre la Ploiești, Câmpina, Urlați și Văleni. LISTA COMPLETĂ

Joomla SEF URLs by Artio