Mai mulți ploieșteni care locuiesc în zona blocurilor de pe strada Carol Davila (zona Malu Roșu) au sunat disperați la redacție, reclamând prezența a zeci de persoane de etnie romă în zonă. Acestea au întins mese pe stradă, fac scandal și se bat, terorizând locatarii.

 

“Este inadmisibil, în ce țară trăim? Au întins mese de două zile pe stradă, avem copii, efectiv suntem terorizați. Poliția stă și se uită. Probabil este un stabor de-al lor. Am ajuns să trăim terorizați de niște indivizi care nu au nimic în comun cu civilizația, cu bunul simț. Poliția doar asistă, îi monitorizează. Au început să se bată, zici că suntem în Craiova, este mai rău ca acolo. Este strigător la cer să se întâmple așa ceva!”, ne-a declarat un cititor, sub protecția anonimatului.

Contactați de Actualitatea Prahoveană, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au confirmat primirea mai multor apeluri la numărul de urgență, informând că echipajele de Poliție sunt prezente în zonă pentru a monitoriza situația.

Foto cu caracter ilustrativ (str. Carol Davila - Google Street View)

Joomla SEF URLs by Artio