Veolia Energie Prahova anunță că va efectua lucrări, miercuri, la rețeaua primară de termoficare în vederea asigurării continuității furnizării cu agent termic.

 

Lucrările se vor derula în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu, pentru ziua de 28 august 2019.

Comunicatul Veolia Energie Prahova:

"Veolia Energie Prahova anunță executarea unui set de lucrări de modernizare și intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare în vederea asigurării continuității furnizării cu agent termic, în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu, pentru ziua de 28 august 2019.

În cursul zilei de 28 august 2019, în intervalul orar 08.30 -16.00, furnizarea cu apă caldă va fi întreruptă în următoarele puncte termice: 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Roșu, în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel Non–stop al Veolia Energie Prahova, la numărul 0 800 800 255 (apel gratuit în rețeaua Telekom) și la numărul 0244 408 888 (apel cu tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări".

Joomla SEF URLs by Artio