IJP Prahova a anunțat, în această dimineață, că va institui restricții de circulație, în cursul acestei zile, pe mai multe străzi din Ploiești.

 

Măsurile vor viza străzi din zona stadionului "Ilie Oană" care va găzdui sâmbătă seară, de la ora 20.00, meciul dintre CFR 1907 și FC Viitorul, în Supercupa României.

Restricțiile vor fi aplicate pe străzile Stadionului, Mihai Bravu și Alexandru Vlahuță.

"Le recomandăm participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, să oprească autovehiculele în condiţii de siguranţă, fără să blocheze accesul în incinta proprietăţilor cetăţenilor şi să aibă o conduită responsabilă în trafic", au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești găzduiește în premieră, în această seară, meciul de deschidere al noului sezon. CFR Cluj, câștigătoarea campionatului, și FC Viitorul, deținătoarea Cupei României se întâlnesc, la Ploiești, într-o confruntare pentru primul trofeu al sezonului.

În cadrul conferințelor de presă premergătoare partidei, cei doi antrenori, Dan Petrescu și Gheorghe Hagi, au declarat că meciul va fi tratat cu mare importanță de ambele echipe, fiind vorba despre o partidă cu trofeul pe masă.

Pentru formația clujeană, câștigarea SUpercupei ar însemna obținerea trofeului pentru al doilea an consecutiv. Echipa mai are în palmares supercupele câștigate în 2009 și 2010.

Formația constănțeană a mai jucat pentru câștigarea Supercupei României în 2017, din postura de câștigătoare a campionatului României, dar a pierdut confruntarea cu FC Voluntari.

Supercupa României va fi arbitrată de Sebastian Colţescu. Arbitru craiovean îi va avea ca asistenţi pe Ovidiu Artene (Vaslui) şi Daniel Mitruţi (Craiova). Cel de-al patrulea oficial al partidei a fost desemnat George Găman (Craiova), iar observator Aron Huzu.

Foto: frf.ro

Joomla SEF URLs by Artio