Mii de ploieșteni rămân, joi, fără apă caldă. Două cartiere, afectate de lucrările la rețea

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Wednesday, 12 September 2018 14:17

oprire apaVeolia Energie Prahova anunță lucrări de intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu. Acestea vor avea loc joi, pe 13 septembrie, iar pentru consumatorii din zonele amintite va fi sistată furnizarea apei calde.

Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții companiei, măsura va fi luată "în intervalul orar 8.00 -17.30, pentru blocurile arondate punctelor termice 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Roșu, în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux și Intrarea Castor.

"Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea apei calde.  Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă). Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări", se arată în comunicatul transmis de Veolia Energie Prahova.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.