NOAPTEA MUZEELOR: Mai multe secții ale Muzeului de Științe al Naturii vor putea fi vizitate gratuit, sâmbătă seară

Category: Știri locale Created: Friday, 19 May 2017 15:32

Accesul vizitatorilor va fi gratuit, sâmbătă seară, în majoritatea secțiilor Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova.

La Muzeul Omului, din Ploiești, intrarea va fi liberă, pe bază de bilet fără valoare, în intervalul 17.00 - 23.00, iar accesul se va face în grupuri de câte 10 persoane.
Conducerea instituţiei anunță că la Noaptea Muzeelor vor participa și secții din județ: "Muzeul Sării" (Slănic), "Muzeul Rezervaţiei Bucegi" (Sinaia), "Muzeul Văii Teleajenului" (Vălenii de Munte), Muzeul "Flori de Mina" (Cheia) și Muzeul de Antropologie "Francisc I. Rainer" (Cheia). În aceste cazuri, accesul va fi gratuit în intervalul 17.30 - 21.30.
În schimb, sâmbătă, Grădina Botanică va putea fi vizitată doar ziua, cu plată, în timp ce Muzeul Petrolului va rămâne închis, aflându-se într-o perioadă de predare - preluare a patrimoniului.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.