În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus la nivel naţional, pentru a preveni răspândirea bolii în Prahova, președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, le-a solicitat operatorilor de transport care efectuează curse regulate de persoane între localitățile județului să îşi adapteze programul, astfel încât să evite aglomerarea călătorilor.

 

Solicitarea are în vedere reducerea numărului curselor efectuate pe fiecare traseu din județ, cu condiția expresă ca, la orele de vârf, respectiv în intervalele orare 6.00-8.00 și 16.00-18.00, să se dubleze numărul de mijloace de transport, astfel încât să fie evitată supraaglomerarea, a anunţat Consiliul Judeţean Prahova, într-un comunicat de presă. 

 

Operatorii vor avea obligația de a informa beneficiarii serviciului de transport interjudețean despre modificările apărute în orarul traseelor, prin afișare în fiecare mijloc de transport și la fiecare stație publică.

Angajații Serviciului Transport al Consiliului Județean Prahova care efectuează dezinfectarea mijloacelor de transport vor monitoriza zilnic și modul în care se respectă această măsură, se mai arată în comunicat.

Joomla SEF URLs by Artio