Vremea capricioasă a dat peste cap planurile organizatorilor și ale celor care își anunțaseră participarea la picnicul programat de Asociația "Prahova în Acțiune" pentru sâmbătă, 11 mai, la Sala Sporturilor. Dar nu totul a fost pierdut, ba dimpotrivă. Produsele primite de la parteneri, pentru acest prilej, au fost donate nevoiașilor din Ploiești.

"Nu este prânzul cui se pregătește...

Ploaia din ultimele zile a îngreunat organizarea de către Asociația «Prahova în Acțiune» a evenimentului «Picnic în parc». Cum poveștile în care noi credem au, însă, un parcurs și un final frumos, produsele primite în dar pentru picnic de la partenerii noștri au fost împărțite cu bucurie câtorva sute de oameni fără posibilități materiale, aflate în grija unor așezăminte păstorite cu suflet.

Astfel, mulțumim că ne-ați deschis porțile:

- Biserica Sf. «Gheorghe Nou» (Cartier Boldescu),

- Biserica Domnească «Sf. Apostoli Petru și Pavel» (Cartier Mihai Bravu),

- Biserica Înălțarea Domnului (Cartier Vest),

- Biserica «Buna Vestire» (Masa Săracilor),

- Așezământul Oamenilor Fără Adăpost.

Sprijinim cu tot dragul și susținem implicarea în comunitate a acestora!

Îmbrățișările noastre se îndreaptă către Prăvălia lui Gabioti, Cora și Admis Logistic, parteneri de nădejde, și către voluntarii asociației care cred într-o comunitate frumoasă! Astăzi a fost o zi cu mult soare în ploaia care a căzut liniștit peste Ploiești", au transmis reprezentanții Asociației "Prahova în Acțiune".

Evenimentul "Picnic în parc" a fost amânat pentru o dată ulterioară, pentru care cupoanele primite cu această ocazie își păstrează valabilitatea.

Acesta completează pe o agendă bogată și variată gândită, pentru comunitate, de reprezentanții Asociației "Prahova în Acțiune" (VEZI DETALII), din care amintim campania "Tocuri pe biciclete" (VEZI DETALII), programul "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!" (VEZI DETALII), "Târgul urban de ateliere" (VEZI DETALII), cursurile gratuite "CoderDojo" (VEZI DETALII) și "LICEENI@WORK".

Joomla SEF URLs by Artio