Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii pe Drumul Naţional 1, sâmbătă la prânz, după ce o avarie la o conductă de apă a blocat unul dintre sensurile de mers, în dreptul oraşului Sinaia. Circulaţia a fost deviată prin centrul localităţii. Avaria vine tocmai într-o perioadă de concedii, în care, la fel ca în anii trecuţi, Valea Prahovei se dovedeşte una dintre destinaţiile preferate ale românilor, iar asta se reflectă şi în ambuteiajele de pe şosea.

Din cauza unei avarii la o conductă de apă ce subtraversează DN 1 la kilometrul 125+500m, pe Centura Sinaia, traficul de pe sensul de mers Braşov - Bucureşti a fost deviat prin Sinaia de la km 126 - Gura Pădurii, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Traficul pe sensul către Braşov nu este afectat, a mai anunţat IPJ Prahova.

Avaria vine tocmai într-una dintre cele mai aglomerate perioade din an de pe Valea Prahovei. Cu aproximativ 40 de minute înaintea mesajului privind avaria la conductă, Poliţia Prahova anunţa că deja se circula în coloană pe DN 1, pe sensul de urcare, cele mai mari ambuteiaje la ora respectivă fiind la Comarnic şi Buşteni.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio