Iuliana Dorina Mareș, primarul liberal al comunei Tătaru, a anunţat luni că va depune plângere penală pe motiv că a fost hărțuită de membrii PSD din localitate, în frunte cu persoană desemnată să candideze împotriva ei la alegerile locale din această toamnă. Într-un comunicat de presă transmis astăzi, PNL Prahova condamnă acţiunile de aici şi face un apel la decenţă.

 

"De câteva săptămâni, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Tătaru, împreună cu susținătorii săi, a pornit o campanie de intimidare, amenințare și șantaj a doamnei Mareș", reclamă PNL Prahova în comunicatul de presă, în care se arată că social-democraţii au intrat peste ea în Primărie, au bruscat-o, au amenințat-o cu plângeri la Poliție, au jignit-o. LIberalii mai reclamă şi că scandaagiii au filmat-o fără acordul său și au distribuit înregistrarea trunchiată pe canale de partid.

„De-a lungul celor patru ani de mandat, nu am făcut altceva decât să fiu în slujba cetățenilor comunei și cred că rezultatele vorbesc de la sine. De când am ieșit din starea de urgență, cei de la PSD au luat-o razna. M-au urmărit în comună, mi-au vorbit urât, m-au amenințat și, într-un final, m-au și bruscat. Au ajuns chiar să îi amenințe până și pe cetățenii comunei care au îndrăznit să discute cu mine. Pur și simplu vor să instaleze o atmosferă de teroare la noi în localitate. Dacă se dedau la asemenea acte cu trei luni înainte de alegeri, mi-e și groază să mă gândesc unde ar putea să ajungă. În dorința de a reinstaura normalitatea în comuna Tătaru, am luat decizia de a depune plângere penală împotriva celui care mă hărțuiește”, a declarat Iuliana Dorina Mareș.

PNL Prahova face un apel la celelalte formațiuni politice din județ să dea dovadă de decență, să-și prezinte fiecare proiectele pentru îmbunătățirea vieții prahovenilor și să se abțină de la acțiuni care depășesc limita legii și a bunului-simț. „Un individ care amenință și hărțuiește o femeie ziua în amiaza mare, profitând de absența unor paznici, nu trebuie să acceadă într-o funcție publică. Speranța mea este că PSD nu confundă golănia cu bărbăția. După ce că avem foarte puține doamne care aleg să se implice în politică, mai apar și astfel de specimene care încearcă să le timoreze cu atitudini de grotă. Cer PSD Prahova să nu coboare atât de jos ștacheta. Mai ales că, în acest caz, vorbim de o doamnă primar cu rezultate foarte bune, pe care cred că trebuie să o respectăm cu toții”, a declarat Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio