Dotările Centrului de sănătate de la Hotel Mara din Sinaia, asociate cu climatul orașului și aerul curat, puternic ozonat, reprezintă soluția perfectă pentru cei care caută o variantă de revigorare a trupului, a minţii şi spiritului.

 

Hotelul Mara dispune de un Centru de sănătate, dotat cu aparatură modernă, care oferă consultaţii şi tratamente de specialitate realizate de un personal calificat. Centrul Spa propune mai multe tipuri de proceduri care contribuie la îmunătățirea stării psihice și a formei fizice.

Centrul este dotat cu 10 spaţii funcţionale, pentru băi galvanice, magnetodiaflux, duș subacval şi hidroxeur, gimnastică, masaj, electroterapie, hidroterapie, băi cu esenţă brad, băi cu plante medicinale, consultaţii și examen psihologic.

Dintre procedurile disponibile aici mai amintim masaj general şi segmentar, unde scurte, ultrasunet, magnetodiaflux, ionogalvanizari, curenţi interferenţiali, curenţi Trabert, curenţi diadinamici, ultraviolete, kinetoterapie, tens, dolux, aerosoli și laserterapie.

Pachetele cu cinci nopți de cazare, mic dejun, două proceduri/zi, consultație și acces la piscină, saună și jacuzzi costă între 1.150 de lei/persoană, în cameră single, și 2.000 de lei/persoană/cameră dublă de lux.

Oferta completă o găsiți mai jos:

centrul de sanatate hotel mara

Joomla SEF URLs by Artio