Marți, 12 Decembrie 2017
 

Știri locale

Simona Mihai, președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Prahova între iunie 2014 și august 2017, a fost găsită incompatibilă și s-ar fi aflat, mai multă vreme, în conflict de interese, au anunțat inspectorii Agenției Naționale de Integritate.

Nu numai că Ploieștiul este foarte poluat, dar cetățenii de aici, ca și locuitorii din împrejurimi, au parte, pur și simplu, de un cocktail de otrăvuri, pe care sunt nevoiți să-l respire. S-a întâmplat în repetate rânduri în ultimele zile, iar cel mai recent luni seară, când în special în sudul municipiului a fost semnalat un miros insuportabil.

După ce a început, la Ploiești, strângerea de semnături în cadrul campaniei împotriva poluării din municipiu, deputatul USR Dan Rădulescu a inițiat o nouă acțiunea, de această dată direcționată către colegii săi din Legislativ.

Cercetările la locul accidentului de duminică seară, în urma căruia un motociclist și-a pierdut viața, la Bărcănești, au scos la iveală un alt fir al evenimentelor față de scenariul conturat în primă fază.

Un accident în care au fost implicate două mașini s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 3.00, pe DN 1, în dreptul stațiunii Sinaia.

Un tânăr de aproximativ 30 de ani și-a pierdut viața duminică seară, pe DN 1, în dreptul localității Bărcăneşti, după ce motocicleta pe care o conducea a fost acroșată de un autovehicul.

Deputatul prahovean, Laura Moagher, prezent la Ziua Comunei Tomșani: Una dintre cele mai frumoase localități

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 17 September 2017 20:14  |  Category: Știri locale

laura moagher tomsani 16 sept 2017Deputatul prahovean Laura Moagher a răspuns invitației autorităților locale din comuna Tomșani de a participa la ziua localității. Moagher a apreciat pozitiv, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, eforturile autorităților locale de modernizare a comunei, considerând că Tomșani este una dintre cele mai frumoase localități din județul Prahova.

Accident terifiant în Prahova! O combină agricolă i-a amputat ambele picioare unui tânăr de 31 de ani

Written by Anca Visan  |  Created on Sunday, 17 September 2017 11:59  |  Category: Știri locale

elicopter smurdAccident cumplit, petrecut sâmbătă după-amiază, în comuna Baba Ana, din zona de est a judeţului Prahova. Un tânăr de 31 de ani, aflat pe câmp, a fost agăţat, într-un moment de neatenţie, de lamele unei combine agricole. În urma acestui incident tragic, ambele picioare i-au fost retezate de la genunchi.

Doi bărbaţi din Văleni au fost spitalizaţi după ce s-ar fi tăiat reciproc

Written by Anca Visan  |  Created on Sunday, 17 September 2017 11:49  |  Category: Știri locale

ambulanta victime accident 1Doi bărbaţi din oraşul prahovean Vălenii de Munte au ajuns de urgenţă la spital, cu răni prin înjunghiere, în urma unei altercaţii.

Tragedie! Profesor din Prahova, găsit mort după ce s-ar fi împuşcat

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 16 September 2017 14:44  |  Category: Știri locale

impuscat-sinucidereUn bărbat a fost găsi decedat, în cartierul Nistoreşti din oraşul prahovean Breaza, primele indicii fiind că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor.