Știri locale

Știri locale

Cinci persoane au fost rănite, unele dintre ele grav, într-un accident rutier produs luni după-amiază, pe DN 1, în dreptul comunei prahovene Cornu. Maşina în care se aflau victimele a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, după ce şoferul a tras brusc de volan, în încercarea de a evita un alt autoturism care îi ieşise în faţă.

Read more: 5 persoane au ajuns la UPU Ploieşti, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe marginea DN 1
Știri locale

Caz grav la Mizil, unde mai mulți polițiști au fost ultragiați și amenințați de un grup de romi. “Vă prindem când sunteți liberi și vă violăm copiii”, le-ar fi spus rromi polițiștilor! Polițiștii au fost ameinţaţi de un bărbat și de rudele acestuia chiar într-o secție de poliție din Mizil.

Read more: Poliţişti ameinţaţi în faţa secţiei de Poliţie din Mizil: "Vă prindem când sunteți liberi și vă...
Știri locale

Poliția Prahova a anunțat că bărbatul de 50 de ani, din Boldești-Scăeni, bănuit că ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani, a fost reținut, iar astăzi ar putea fi plasat în arest preventiv. Măsurile au fost luate în urma perchezițiilor în timpul cărora anchetatorii ar fi găsit înregistrări cu minora.

Read more: Anchetatorii au găsit înregistrări cu fetița de 11 ani, din Prahova, agresată sexual de vecinul...
Știri locale

Spitalul AS Medica Bucov, va inaugura, pe 21 august, o nouă aripă,  cu o suprafață de 2.000 mp, cu un număr de 64 de paturi și cu o impresionantă bază de tratament și recuperare a cărei activitate se va desfășura pe o suprafață de 880 de metri pătrați.

Read more: Spitalul AS Medica de la Bucov inaugurează, în august, noi secții de specialitate
Știri locale

Locomotiva unui tren Inter Regio care circula pe ruta Braşov-Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiază, în Gara Buda, la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti. Pompierii prahoveni au reuşit să stingă flăcările după o intervenţie de aproximativ 20 de minute, timp în care călătorii au fost daţi jos din tren. Nimeni nu a fost rănit, anunţă autorităţile din Prahova.

Read more: Incendiu violent în Gara Buda, la locomotiva unui tren CFR care circula pe ruta Braşov-Bucureşti
Joomla SEF URLs by Artio