Știri locale

Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. a anunţat că a fost nevoie să introducă un program de distribuție a apei potabile în comuna Scorțeni, în scopul refacerii rezervelor de apă care asigură alimentarea localității.

Read more: HIDRO PRAHOVA a introdus program de distribuție a apei în comuna Scorțeni, pe fondul consumului...
Știri locale

În ultimele 72 de ore, echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, polițiști locali, reprezentați ai Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, Direcției de Sănătate Publică Prahova și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au acţionat în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Timp de trei zile, peste 1.250 de forțe au fost angrenate în diverse acțiuni realizate la nivelul județului, preponderent în zonele aglomerate și în mijloacele de transport în comun.

Read more: Peste 300 de amenzi aplicate în weekend în Prahova, pentru încălcarea regulilor de distanţare
Știri locale

Unul dintre angajații Primăriei Sinaia a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Informația a fost făcută publică chiar de reprezentanții administrației locale, care au au anunțat și noi măsuri la nivelul stațiunii, pentru prevenirea răspândirii virusului,

Read more: #coronavirus: Măsuri urgente la Sinaia, după ce un angajat al Primăriei a fost testat pozitiv
Joomla SEF URLs by Artio