Știri locale

Știri locale

Un copil în vârstă de 15 ani a suferit mai multe răni, la prima vedere grave, după ce a fost lovit de o maşină, în sudul municipiului Ploieşti, în timp ce ar fi încercat să traverseze Bulevardul Bucureşti.

Read more: Copil de 15 ani rănit într-un accident, în vecinătatea Hipodromului Ploieşti
Știri locale

Mai multe gospodării şi o grădiniţă au fost inundate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna prahoveană Scorţeni, situată între Băicoi şi Câmpina. Inundaţiile vin în urma unor ploi abundente, după mai multe zile cu precipitaţii.

Read more: Inundaţii în comuna prahoveană Scorţeni, după mai multe zile cu precipitaţii însemnate
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 11 decembrie 2020
Știri locale

Echipajele de urgență intervin, joi dimineață, în cartierul Albert din Ploiești, unde un mal de pământ s-a prăbușit, îngropând un muncitor în timpul lucrărilor derulate în zonă.

Read more: Muncitor îngropat sub un mal de pământ, în timpul unor lucrări în cartierul Albert // UPDATE -...
Știri locale

Mai mulți ploieșteni ar putea beneficia, din această lună, de ajutorul pentru încălzirea locuinţei acordat de la bugetul de stat, după majorarea plafonului până la 800 lei/membru de familie. Solicitările pot fi depuse până pe 20 decembrie, astfel încât sprijinul să fie acordat chiar din această lună.

Read more: Primăria Ploiești: “Plafonul până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței, de la...
Joomla SEF URLs by Artio