Știri locale

Știri locale

Cursurile sunt suspendate, vineri, 28 februarie, la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, din cauza suspiciunii de infectare cu coronavirus în cazul unei eleve de 19 ani care s-a întors, acum patru zile, din Italia.

Read more: Suspiciune de coronavirus într-un liceu din Prahova. Cursurile au fost suspendate
Știri locale

Mai mulți locuitori ai satul Matița, din comună prahoveană Păcureți, reclamă că, de aproximativ o lună, nu mai beneficiază de alimentare cu apă. Problemele au apărut în urma unor lucrări de reparații.

Read more: Locuitorii unui sat din Prahova nu au apă de mai bine de o lună. Primar: "Astăzi cred că se rezolvă"
Știri locale

Polițiștii au reținut, miercuri, doi tineri din Ploiești, de 22, respectiv 28 de ani, în urma perchezițiilor derulate în municipiu, la persoane bănuite de furturi prin metoda "pomana" (VEZI DETALII).

Read more: Doi ploieșteni au ajuns după gratii, în urma perchezițiilor la persoane bănuite de furturi prin...
Știri locale

Mai multe descinderi au avut loc, la Ploiești, miercuri dimineață. Polițiștii Secției 2 și colegii lor din Cocorăștii Colț au derulat percheziții la șase adrese ale unor persoane bănuite de furturi din locuințe prin metoda "Pomana".

Read more: Cinci ploieșteni luați de mascați, miercuri dimineață. Indivizii sunt bănuiți că au furat 60.000...
Știri locale

Primarul din Dumbrava, Marian Apostol, a lansat, recent, un apel către locuitorii satelor Cornu de Sus, Ciupelnița și Dumbrava, pentru depunerea cererilor în vederea extinderii sistemului de distribuție a gazelor pe străzile laterale. Tot în această lună, în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intecomunitară "Util Serv Gaz 2010", a fost adoptată o hotărâre privind extinderea rețelei de gaze în mai multe localități, inclusiv în satele Zănoaga, Trestienii de Sus și Trestienii de Jos, din comuna Dumbrava.

Read more: Începe extinderea rețelei de gaze în comuna Dumbrava
Știri locale

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit luni după-amiază, în comuna prahoveană Floreşti. El se manifestă în câmp deschis, pe o suprafaţă foarte mare, cu posibilitatea de propagare, din cauza vântului puternic, au anunţat pompierii.

Read more: Un puternic incendiu de vegetaţie a izbucnit la Floreşti, lângă fabrica de pufuleţi
Știri locale

Pompierii din cadrul ISU Prahova intervin luni, în jurul prânzului, în două puncte din Ploiești, unde vântul puternic a desprins elemente de construcție. Pe Bd. Republicii, o femeie a fost rănită. Tot în municipiu, dar și la Mizil, pe DN 1B, vântul a doborât mai mulți copaci.

Read more: Femeie rănită de bucăți de tencuială desprinse de vânt, pe Bd. Republicii din Ploiești. Pompierii...
Joomla SEF URLs by Artio