Știri locale

Știri locale

O tânără care lucrează ca vânzătoare în incinta complexului comercial AFI Ploiești a fost nevoită să ceară ajutorul polițiștilor pentru a scăpa de un client care făcuse o obsesie pentru ea.

Read more: De la mall la Psihiatrie. O vânzătoare de la AFI Ploiești nu a mai rezistat și a sunat la 112
Știri locale

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi Poliţia Locală Ploieşti pregătesc un nou protocol privind ordinea publică, parteneriat care ar urma să se deruleze la nivelul fiecărei secţii din municipiu şi să evite suprapunerea unor echipaje.

Read more: Poliţia Locală Ploieşti pregăteşte un protocol pentru patrule mixte cu Poliţia municipală
Știri locale

Astăzi a fost majorat tariful la salubritate aplicat în localităţile rurale din sectoarele 2 şi 6 din Prahpva, deservite de firma Rosal. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor" Prahova, structura care coordonează contractele pentru ridicarea gunoaielor, s-a reunit marţi şi a aprobat o creştere de circa 26%, care vizează 32 de localităţi rurale din această zonă a judeţului.

Read more: Ridicarea gunoaielor, mai scumpă în 32 de localităţi din Prahova. Vezi motivele!
Știri locale

Un cititor a trimis, marți, pe adresa redacției, o fotografie realizată în centrul Ploieștiului, unde a surprins o mașină a Poliței Locale oprită pe trecerea de pietoni.

Read more: IMAGINI de la CITITORI - Codul rutier nu este valabil și pentru Poliția Locală?
Știri locale

Veolia Energie Prahova a informat că, în cursul zilei de marți, va interveni pentru remedierea unei avarii la rețeaua de termoficare, lucrările impunând sistarea furnizării de energie termică (apă caldă și căldură) pentru două mari cartiere din Ploiești.

Read more: Ploieștenii care locuiesc în zonele Andrei Mureșanu și Republicii nu vor avea, marți, apă caldă și...
Știri locale

Conducerea Colegiului "Spiru Haret" Ploieşti reacţionează public, la câteva zile distanţă, după ce o profesoară de matematică a fost înjunghiată în incinta unităţii de învăţământ, de către un fost elev. Într-un comunicat oficial publicat în această săptămână, conducerea vorbeşte despre activitatea cadrului didactic, istoricul elevului agresor şi promite că va lua măsuri în urma acestui incident violent.

Read more: Reacţia conducerii Colegiului "Spiru Haret" Ploieşti, după ce o profesoară a fost înjunghiată în...
Știri locale

Comuna prahoveană Gura Vitioarei a rămas în 2018 fără primar, după decesul regretatului Gheorghe Tirifon, iar acum riscă să rămână şi fără viceprimar şi Consiliu Local, în contextul în care există două solicitări, una din partea secretarului localităţii şi una din partea Prefecturii, pentru dizolvarea forului legislativ. Conferenţiarul universitar Mihai Apostolache, directorul Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative din cadrul UPG Ploiești, spune că în spatele acestui blocaj administrativ se ascund interese politice, argumentând că demersul vizează îndepărtarea actualului viceprimar, cel care, conform legii, conduce Primăria Gura Vitioarei după decesul primarului.

Read more: Mihai Apostolache: "Cei care au iniţiat demersul de schimbare a viceprimarului din Gura Vitioarei...
Știri locale

Un TIR răsturnat la Breaza a blocat, timp de mai bine de jumătate de zi, un sens de mers pe Drumul Naţional 1, cea mai tranzitată şosea a ţării. Anunţul reluării traficului a fost făcut miercuri la prânz de Poliţia Prahova, după mai multe ore în care echipajele de intervenţie s-au chinuit să îndepărteze obstacolul, timp în care circulaţia a fost restricţionată parţial.

Read more: S-a reluat traficul pe DN1, după ce TIR-ul răsturnat la Breaza a fost scos pe marginea drumului