Știri locale

Știri locale

incendiu breaza iunie2018 3Un apel dat la 112 în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, anunța un incendiu puternic izbucnit la o casă de vacanță din Breaza. Cele trei echipaje de pompieri trimise la fața locului au luptat ore în șir cu flăcările care au cuprins rapid construcția din lemn.

Read more: Incendiu devastator la Breaza. O vilă s-a făcut scrum în câteva ore (FOTO)
Știri locale

copii gradinitaInspectoratul Școlar Județean Prahova a decis să vină în sprijinul părinților care nu au cu cine să-și lase copiii, pe durata vacanței mari, și ține deschise patru grădinițe cu program prelungit, în diferite cartiere, cărora le-a arondat preșcolari din mai multe unități de învățământ.

Read more: Patru grădinițe din Ploiești vor funcționa și în luna iulie
Știri locale

fantana baie ploiestiCinci minori, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, au transformat fântâna arteziană din parcul "Mihai Eminescu", din Ploiești, în propria piscină. Partida de bălăceala le-a fost întreruptă, însă, de polițiști, pentru o vizită la secție.

Read more: Cinci copii, "pescuiți" de polițiști din fântâna arteziană aflată în parcul "Mihai Eminescu"
Știri locale

canalizareAutorităţile ploieştene vor începe lucrări pentru extinderea canalizării pe strada Cozia. În şedinţa de astăzi a Consiliului Local Ploieşti, forul legislativ a discutat un proiect de hotărâre care vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi acestei investiţii.

Read more: Lucrări de 1,5 milioane pentru extinderea canalizării pe strada Cozia din Ploieşti
Știri locale

accident bd republicii 18 iun 18O coliziune între două autoturisme a paralizat traficul rutier în centrul municipiului Ploieşti. Şi aşa dificilă la orele de vârf, traversarea intersecţiei dintre Bulevardul Republicii şi străzile Take Ionescu şi C.D. Gherea a devenit o adevărată aventură pentru conducătorii auto. Accidentul rutier s-a produs luni, în jurul orei 12.30, în această intersecţie. Potrivit primelor cercetări, cauza a fost nepăstrarea distanţei dintre maşini, fiind vorba despre o coliziune faţă-spate în urma căreia o persoană a fost rănită uşor.

Read more: FOTO - Trafic restricţionat în centrul Ploieştiului, după un accident rutier
Știri locale

razie obor iuniePolițiștii de la Ploiești și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descins, sâmbătă, în Obor, unde au făcut peste 120 de verificări, la agenți economici și autoturisme. Valoarea amenzilor aplicate s-a ridicat la 221.550 lei.

Read more: Amenzi de peste 220.000 de lei, după o razie de câteva ore în Oborul ploieștean