Știri locale

Știri locale

Familia unui bărbat de 77 de ani, din Ariceștii Rahtivani, a alertat Poliția, sâmbătă seară, cu privire la faptul că nu mai știu nimic despre persoana respectivă care ultima dată ar fi fost văzută vineri, când a fost externată dintr-o unitate medicală din municipiu.

Read more: Un bărbat a dispărut fără urmă după ce a fost externat de la SJU Ploiești (update)
Știri locale

Două mașini și o motocicletă au intrat în coliziune, sâmbătă după-amiază, pe Centura de Este a Ploieștiului, după ce unul dintre vehicule a frânat brusc în momentul în care a ajuns într-o zonă în care carosabilul era acoperit cu fumul produs de un incendiu de vegetație.

Read more: Accident în lanț, pe Centura de Est a Ploieștiului, din cauza unui incendiu de vegetație
Știri locale

Polițiștii ploieșteni au stabilit, din primele cercetări, că accidentul de sâmbătă dimineață, în care a fost implicată o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Prahova (VEZI DETALII), a avut loc din cauza unui șofer care nu ar fi oprit la "Stop".

Read more: Cum s-a produs accidentul din Ploiești, în care a fost implicată și o ambulanță care transporta un...
Știri locale

O ambulanță tip B2, care se afla în misiune și transporta un pacient la spital, a fost implicată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident petrecut pe strada Nicolae Bălcescu din Ploiești, în jurul orei 4.50.

Read more: Accident cu ambulanță, azi-noapte, în centrul Ploieștiului // Update: Cum s-a produs evenimentul
Știri locale

Butelia dintr-o locuință din Valea Călugărească a explodat, joi seară, distrugând imobilul. În urma deflagrației, un bărbat de 39 de ani a fost rănit grav.

Read more: O butelie a explodat într-o locuință din Valea Călugărească. Bărbatul care se afla în casă a ajuns...
Știri locale

Trei ploieșteni au fost săltați de mascați, joi, în urma unor percheziții derulate la Ploiești, într-un dosar de tâlhărie calificată. Indivizii au fost duși ulterior, iar ulterior reținuți, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Read more: Trei persoane reținute, la Ploiești, pentru tâlhărie calificată
Joomla SEF URLs by Artio