Știri locale

Știri locale

Primăria Câmpina a pus la dispoziția locuitorilor, de astăzi, trei containere în care pot fi depozitate, gratuit, deșeurile voluminoase și cele rezultate în urma efectuării unor lucrări de construcție sau amenajare.

Read more: Câmpinenii au la dispoziție containere în care pot depune, gratuit, deșeurile voluminoase și pe...
Știri locale

Numărul celor care practică off-road sau enduro a crescut în ultima vreme, însă unii dintre ei uită faptul că există reguli și în vârf de munte, iar acestea trebuie respectate.

Read more: Acțiuni ale jandarmilor montani pentru depistarea amatorilor de off-road și enduro. S-a lăsat cu...
Știri locale

Urșii au ajuns să coboare cam în fiecare zi în localitățile de pe Valea Prahovei, apropiindu-se de locuințe și colindând străzile orașelor. Jandarmii sunt în alertă și în avertizează pe turiști și localnici să nu stea în calea animalelor sălbatice și să nu se apropie de ele.

Read more: Urșii coboară zilnic în stațiunile de pe Valea Prahovei. Avertismentul jandarmilor pentru...
Știri locale

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a ajuns la spital, după un accident rutier produs marţi, în jurul orei 13.40, pe Drumul Naţional 1, în Prahova. Maşina pe care acesta o conducea a intrat pe contrasens, într-o curbă din zona Posada, fiind acroşată de o autoutilitară care circula regulamentar şi proiectată într-un parapet.

Read more: Accident pe DN1, la Posada. Un tânăr a fost rănit, după ce maşina sa a fost lovită de o dubă şi...
Știri locale

Societatea Rosal, operator de salubritate în Ploiești și mai multe localități din Prahova, publică documentele necesare pentru încheierea contractelor în vederea prestării serviciilor specifice către persoanele fizice și persoanele juridice.

Read more: ROSAL GRUP: Acte necesare în vederea încheierii contractelor cu operatorul de salubritate
Joomla SEF URLs by Artio