Știri locale

Știri locale

Constanța. Două femei şi un copil de trei ani au murit, miercuri seara, în urma impactului dintre trei maşini, în localitatea Ovidiu. Şoferul vinovat, care ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, a fost reţinut de poliţişti, informează corespondentul mediafax.ro

 

Read more: Accident GRAV: Două femei și un copil de trei ani și-au pierdut viața. Șoferul vinovat a fost...
Știri locale

O femeie cercetată pentru că ar fi atacat călătorii dintr-un mijloc de transport public din Ploieşti a fost obligată de instanţa de judecată să se interneze într-un centru de tratament, până când starea de sănătate i se ameliorează. La aproape un an de la incidentul violent, magistraţii au considerat că femeia reprezintă un pericol pentru cei din jurul ei. Totuşi, decizia instanţei nu este definitivă.

Read more: Femeie trimisă la sanatoriu, după ce atacase călătorii TCE cu un cuţit
Știri locale

O patrulă a Poliției Locale Ploiești a găsit marți seară, în jurul orei 22.30, într-un parc din centrul municipiului Ploiești, un minor neînsoțit, aflat în stare avansată de ebrietate. 

Read more: Un copil mort de beat a fost găsit marți seară, într-un parc din centrul Ploieștiului
Știri locale

Furnizarea de apă caldă și încălzire în sistemul centralizat va fi oprită, joi, până la ora 16.00, pentru ploieștenii care locuiesc pe străzi din centru și din cartierele Republicii și Andrei Mureșanu.

Read more: Opt ore fără apă caldă și căldură, joi, pentru ploieștenii din trei cartiere
Știri locale

Leonard Doroftei a decis să părăsească orașul natal, Ploiești, unde în urmă cu mai mulți a deschis un pub care îi poartă numele și care s-a dovedit o investiție foarte bună. Totul s-a terminat în momentul în care "Moșul" a fost forțat de autoritățile locale să-și mute afacerea din centrul municipiului. Acum, fostul campion mondial WBA a decis să plece de tot din orașul natal și să redeschidă Doroftei Pub în Capitală.

Read more: "Moșul" părăsește Ploieștiul natal. "Doroftei Pub" va fi mutat în București
Știri locale

Un bărbat de 36 de ani, din Câmpina, a fost arestat preventiv pentru că încercat să-și violeze fiica de numai opt ani. Copilul i-a povestit mamei prin ce a trecut, iar aceasta a sesizat imediat Poliția, relatează ziarulincomod.ro. Bărbatul de 36 de ani a fost arestat luni seară pentru tentativă de viol și rele tratamente aplicate minorei.

Read more: Bărbat din Câmpina, arestat pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de opt ani
Știri locale

Un aututorism si un tramvai au fost implicate intr-un accident rutier petrecut sambata seara, in centrul municipiului Ploiesti. Evenimentul rutier a avut loc in spatele Hotelului Prahova. Din primele informatii ale Politiei, trei persoane au avut nevoie de asistenta medicala din partea echipajelor trimise de Serviciul de Ambulanta Prahova. Cercetarile preliminare arata ca evenimentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Viceprim-ministrul și ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu a participat vineri, 16 noiembrie 2018, la cea de-a doua întâlnire a grupului de lucru înființat pentru realizarea scenariilor de reducere a producțiilor unor operatori economici care își desfășoară activitatea în municipiul Ploiești, în perioade de timp cu condiții defavorabile dispersiei poluanților în atmosferă.

Read more: Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, s-a întâlnit din nou, la Ploiești, cu operatorii...
Știri locale

Consiliul Judeţean a alocat, în şedinţa de vineri, suma de 1,4 milioane de lei, pentru finanţarea unor proiecte de modernizare propuse de primăriile din Prahova. Printre cele mai notabile obiective se numără realizarea unei şosele de centură pentru oraşul Vălenii de Munte.

Read more: Oraşul Vălenii de Munte va avea o centură ocolitoare. Proiectul, cofinanţat de Consiliul Judeţean