Știri locale

Știri locale

O femeie a ajuns de urgenţă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovită de o maşină pe Drumul Naţional 1, la Bărcăneşti. Potrivit primelor verificări, ar fi fost o traversare neregulamentară, iar femeia se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Read more: Accident pe DN 1. Femeie rănită la Bărcăneşti, după o traversare neregulamentară
Știri locale

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost transportată de urgenţă la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier, în dreptul Primăriei Brazi. Din primele verificări, ea nu ar fi acordat prioritate în momentul în care ieşea de pe drumul principal.

Read more: Femeie rănită într-un accident produs pe DJ 101G, în faţa Primăriei Brazi
Știri locale

Polițiștii din Plopeni au reținut, vineri seară, trei bărbați, cu vârste între 22 și 39 de ani, din cele cinci persoane audiate în cazul furturilor înregistrate în parcul industrial din localitate.

Read more: Trei prahoveni au ajuns după gratii, în cazul furturilor din Parcul Industrial Plopeni
Știri locale

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a transmis un comunicat de presă în care anunţă măsurile dispuse după ce o femeie a fost stropită accidental cu o substanţă necunoscută, în comuna Brazi, în curtea firmei EcoBurn, specializată în neutralizarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase. Prima decizie este ca societatea să investigheze incientul în termen de 10 zile, a anunţat ITM Prahova, precizând că evenimentul rămâne în atenţia instituţiei.

Read more: Femeie stropită cu un lichid necunoscut, la incineratorul de deşeuri din Brazi. ITM urmăreşte cazul
Știri locale

Șase percheziții au avut loc, vineri dimineață, la Dumbrăvești. Acțiunea a fost derulată de polițiștii din Plopeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Read more: Percheziții în Prahova, după o serie de furturi de la societăți din Parcul Industrial Plopeni
Știri locale

Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere" a inaugurat, astăzi, un nou loc de joacă modern, realizat în incinta parcului din Bucov, aproape de intrarea în grădina zoologică, în urma unei donaţii din partea Petrotel Lukoil SA.

Read more: Loc de joacă inaugurat astăzi la Parcul "Constantin Stere", după o investiţie din partea Petrotel...
Joomla SEF URLs by Artio