Știri locale

Știri locale

Unul dintre angajații Primăriei Sinaia a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Informația a fost făcută publică chiar de reprezentanții administrației locale, care au au anunțat și noi măsuri la nivelul stațiunii, pentru prevenirea răspândirii virusului,

Read more: #coronavirus: Măsuri urgente la Sinaia, după ce un angajat al Primăriei a fost testat pozitiv
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA: Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 7 august 2020
Știri locale

Autorități și reprezentanți ai sectorului HoReCa de pe Valea Prahovei s-au întâlnit, la Sinaia, pentru o discuție în vederea identificării de soluții în scopul redresării turismului local, afectat serios în actualul context epidemiologic.

Read more: Întâlnire cu reprezentanții sectorului HoReCa, la Sinaia, pe tema redresării turismului. Vlad...
Știri locale

Magistrații Curții de Apel București s-au pronunțat, marți seară, în procesul intentat de comuna Gornet Departamentului pentru Situații de Urgență, după ordinul emis în 22 iulie privind instituirea carantinei zonale.

Read more: CA București a decis anularea ordinului emis de Raed Arafat, pentru instituirea carantinei la...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat că sistează, marți, în intervalul 12.00 - 18.00, furnizarea apei potabile  în orașul Slănic și în comuna Izvoarele.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA: Furnizarea apei potabile va fi sistată până diseară, la Slănic și Izvoarele, în...
Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, a anunțat că, în perioada 10 - 20 august 2020, se vor executa servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, în baza Acordului Cadru nr. 13029/25.06.2018 şi a Contractului Subsecvent nr. 4181/02.03.2020 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: SC CORAL IMPEX SRL anunță noi intervenții pentru dezinsecție, pe domeniul public al municipiului...
Joomla SEF URLs by Artio