Știri locale

Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunoştinţă că, începând cu data de 15 aprilie, 2019  se vor efectua servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, în baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: Comunicat de presă CORAL IMPEX - Lucări de dezinsecție, pe domeniul public al municipiului...
Știri locale

Un tânăr aflat la volanul unei dubițe aparținând unei firme de curierat a provocat, duminică seară, un accident ce se putea transforma într-o tragedie. Martorilor le-a atras atenția comportamentul suspect al individului, care abia dacă se putea ține pe picioare deși etilotestul a arătat că acesta nu consumase alcool.

Poliția a anunțat, duminică seară, că o dubiță a avariat două autoturisme, după care s-a oprit în sensul giratoriu de lângă magazinul Lidl din cartierul ploieștean Mihai Bravu.

Șoferul care ar fi vinovat de producerea evenimentului a fost testat la fața locului, rezultând că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Pe internet au apărut imagini din acel moment, însă comportamentul tânărului este unul cel puțin bizar. Prin urmare, dacă s-a dovedit că alcool nu consumase, a apărut suspiciunea că individul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz și așteaptă rezultatele analizelor.

Imaginile suriprinse la locul accidentului pot fi văzute AICI.

Foto: Facebook/ Orașul Ploiești

Video: Facebook/ Info Trafic 24

Știri locale

O femeie şi doi copii au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, în jurul orei 16.20, în satul Brazii de Sus din comuna prahoveană Brazi, fiind catalogat de poliţişti ca un "autoaccident". Mai precis, o maşină în care se aflau patru persoane a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în gardul unei gospodării, după ce şoferul a pierdut controlul direcţiei.

Read more: O femeie şi doi copii au ajuns la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier în...
Știri locale

Un nou caz tragic aduce în atenția opiniei publice Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Un bebeluș de doar șase luni de care avea grijă a murit la câteva ore după ce a fost dus la Spitalul de Pediatrie Ploiești cu febră!

Read more: Un bebeluș de numai 6 luni a murit la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. "Închideți spitalul că...
Știri locale

Veolia Energie Prahova a anunțat că, vineri, va interveni în zona centrală a Ploieștiului, pentru remedierea unei avarii survenite pe circuitul primar de termoficare. DIn păcate, acest lucru impune întreruperea furnizării agentului termic, pentru mai multe ore, în tot centrul municipiului.

Read more: Mii de ploieșteni rămân, vineri, fără apă caldă și căldură. Avarie majoră în zona centrală!
Știri locale

Două evenimente de referință pentru proprietarii și pasionații de automobile de epocă sunt programate să aibă loc, în Prahova, la începutul anului. Iar Sinaia este numitorul comun, stațiunea de pe Valea Prahovei urmând să găzduiască, luna viitoare, popasul tradițional în cadrul Old Cars Rally, iar la finalul lui iunie deja celebrul Concurs de Eleganță.

Read more: Sinaia devine, în următoarele luni, punct de atracție pentru pasionații de automobile de epocă
Știri locale

Situația semnalată luni de APH, privind poluarea masivă cu dioxid de sulf a Ploieștiului (VEZI DETALII), a intrat în atenția deputatului USR de Prahova Dan Rădulescu. Acesta a anunțat că va solicita un raport autorităților competente să stabilească vinovații.

Read more: Semnalul de alarmă tras de APH, în atenția parlamentarilor de Prahova. Deputatul Dan Rădulescu:...
Știri locale

Sunt zile de coșmar pentru Costin Vlad, un tânăr învățător din Lipănești care, anul trecut, după ce a ajuns la medic din cauza stărilor de rău pe care le acuza, a aflat că are de dus o luptă cruntă: cu cancerul.

Read more: Un tânăr învățător din Lipănești luptă cu cancerul: „Doamne, dă-mi putere să trec și peste asta!“