Știri locale

Știri locale

1.873 de persoane de toate vârstele şi din toate categoriile sociale au trecut pragul Caravanei SMURD “Fii pregătit!” la Sinaia, în perioada 13-15 septembrie. Scopul proiectului este instruirea populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă.

Read more: Aproape 2.000 de persoane au luat cursuri de prim-ajutor, la Sinaia, în cadrul Caravanei SMURD
Știri locale

Finalul lunii septembrie aduce, la Ploiești, o nouă ediție a Târgului Urban de Ateliere, un eveniment deja consacrat și foarte apreciat din seria celor organizate, pentru comunitate, de Asociația "Prahova în Acțiune".

Read more: Asociația "Prahova în Acțiune" organizează, la Ploiești, o nouă ediție a Târgului Urban de Ateliere
Știri locale

Weekend-ul viitor, locuitorii din Lipănești vor celebra, așa cum fac la fiecare început de toamnă, Ziua Comunei. Primarul Robert Nica a anunțat programul evenimentului, care include și o surpriză uriașă pentru copiii din localitatea prahoveană.

Read more: Consiliul Local nu a vrut vedete la Zilele Comunei Lipănești.  Cu ce vor fi înlocuite spectacolele...
Știri locale

Un accident soldat cu avarierea unei mașini și a unei motociclete, dar și cu rănirea unui băiat de 17 ani, a avut loc pe DN 1B, sâmbătă după-amiază. Șoferița vinovată de producerea acestuia a scăpat cu mașina întreagă și nevătămată, așa că și-a văzut liniștită de drum. Din nefericire pentru ea, însă, polițiștii au identificat-o și, în câteva ore, pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Read more: Un tânăr rănit și două vehicule avariate, pe DN 1B, din cauza unei șoferițe care nu a acordat...
Știri locale

Accident mortal, sâmbătă dimineață, pe un drum forestier din Prahova! O mașină în care se aflau patru persoane s-a izbit de un copac, după ce șoferul, care se afla sub influența alcoolului, ar fi pierdut controlul asupra direcției.

Read more: Un tânăr a murit și alți doi au ajuns la spital, sâmbătă dimineață, după ce un șofer băut a intrat...
Știri locale

Impact mortal, vineri seară, în jurul orei 20.00, pe DN 1A, în localitatea prahoveană Lipănești. O femeie a fost lovită în plin de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni din fața sediului Primăriei.

Read more: Accident mortal pe DN 1A, la Lipănești. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un...
Știri locale

Sinaia Forever, cel mai mare festival de pe Valea Prahovei, aduce în stațiune nu numai o porție de distracție de calitate, ci și informații utile despre cum pot fi salvate vieți. Pe durata evenimentului, la Sinaia popsește și Caravana Smurd.

Read more: Caravana SMURD se află, de astăzi, la Sinaia. Cursuri gratuite de prim-ajutor, pentru localnici și...
Știri locale

Jocul a trei tineri s-a transformat în dosar penal, la Ploiești. Totul a început cu un desen, cu creta, pe strada Găgeni. "Trecerea de pietoni" trasată de aceștia face obiectul unei anchete.

Read more: Trei tineri cercetați penal după ce au desenat o trecere de pietoni pe o stradă din Ploiești
Joomla SEF URLs by Artio