Știri locale

Știri locale

Update 00.50 - Două persoane au fost transportate la spital. Traficul se desfăşoară normal.

 

23:50 Echipaje ale poliției și ambulanșei se deplasează de urgență în comuna Bănești, pe DN1, unde un autoturism a intrat într-o pasarelă. În urma impactului, două persoane sunt rănite. Traficul este restricționat temporar pe sensul către Ploiești.

 

Foto cu caracter ilustrativ 

Știri locale

Un minor în vârstă de 15 ani a fost lovit de un autoturism vineri seara, în jurul orelor 22, în Orașul Urlați. Evenimentul s-a petrecut în apropierea Liceului Teoretic Brâncoveanu Vodă din Urlați. Din primele informații oferite de poliție, copilul s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni când a fost lovit. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. Copilul a fost transportat la spital. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / Foto cu caracter ilustrativ

Știri locale

În pauza sezonului competițional în care activează echipa Olimpia Comarnic - mai precis Liga C Prahova, Seria Câmpina, galeria formației își ocupă timpul cu încurajarea fotbaliștilor la meciurile amicale, dar și cu faptele bune. Pentru că e sezonul dărniciei, membrii galeriei comărnicene au inițiat o campanie caritabilă de ajutorare a copiilor cu o situație materială mai puțin fericită din oraș. Astfel, își vor dedica următoarea perioadă colectării de bunuri pentru copii: dulciuri, hăinuțe, bani și alimente neperisabile, de la oamenii cu suflet din Comarnic și nu numai, pe care le vor dărui, în preajma Ajunului Crăciunului, celor care au cu adevărat nevoie, anunţă oamenii din preajma grupării.

Read more: Campanie umanitară de Crăciun, pentru copiii nevoiaşi din Comarnic, lansată de galeria echipei de...
Știri locale

Ploieştiul găzduieşte, la finalul săptămânii viitoare, două inedite evenimente sportive, un turneu în trei, pe stadionul "Ilie Oană", care are în prim-plan Naţionala Artiştilor şi actuala grupare a "lupilor galbeni", şi un turneu de "old boys" la Sala Sporturilor, la care sunt aşteptate legendele de la Rapid, Steaua şi Dinamo, alături de mulţi dintre fotbaliştii generaţiei 95 de la Petrolul.

Read more: Spectacol fotbalistic pentru ploieşteni, cu Naţionala Artiştilor şi legendele de la Petrolul,...
Știri locale

De la micuții de la clasa pregătitoare până la elevii din ultimii ani de liceu, toți copiii s-au grupat în echipe și au ocupat standurile organizate miercuri, în incinta colegiului (VEZI DETALII). Timp de opt ore, aceștia vând decorațiuni și bijuterii confecționate de ei, dar și zeci de feluri de prăjituri cu care speră să convingă un număr cât mai mare de persoane, să doneze pentru școala lor.

Read more: FOTO | Târgul de Crăciun de la C. N. "I. L. Caragiale" este în toi. Elevii pun la bătaie...
Știri locale

UPDATE 12:04 Trafic îngreunat. Se circulă dirijat, alternativ pe o bandă de mers

10:36 Un autoturism și o dubiță au fost implicate într-o tamponare frontală miercuri dimineața, în comuna Drăgănești, sat Baraitaru. Poliția anunță că evenimentul rutier s-a produs în urma derapării autoturismului din cauza poleiului de pe carosabil.

 

Read more: UPDATE Accident Drăgănești: Două autoturisme implicate. Femeie de 47 de ani, încarcerată
Știri locale

mos nicolae fetita breazaPolitistii din Breaza au devenit ajutori ai lui Mos Nicolae. Oamenii legii au poposit la Centrul de Plasament Breaza, unde sunt instituționalizați 45 de copii. Cei mici au primit daruri constând în dulciuri, fructe, sucuri și au oferit în schimb polițiștilor un moment muzical.

 

Read more: Gest impresionant. Polițiștii au oferit daruri copiilor din Centrul de Plasament Breaza și...
Știri locale

20.12. Un bărbat a fost lovit de trenul TFC Interregio 15002 București-Nehoiașu, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată, între localitățile Inotești și Mizil. Omul în vârstă de aproximativ 70 de ani a murit pe loc, informează surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Revenim cu amănunte. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Planșeul de la parterul unui bloc din strada Franceză din Capitală s-a prăbușit duminică seară și nu se mai poate intra în clădire, informează ISU București-Ilfov. 23.30 Potrivit ISU, nu există locatari răniți și se iau măsuri împreună cu reprezentanții Primăriei pentru a fi relocați. Sursa: hotnews.ro