Știri locale

Știri locale

Încă trei asistente de la Spitalul de Pediatrie Ploiești au fost testate pozitiv pentru coronavirus, de vineri încoace, după ce alte șase cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus în cursul săptămânii trecute.

Read more: #coronavirus: Focarul de la Spitalul de Pediatrie Ploiești a ajuns la nouă cazuri confirmate
Știri locale

Ploieștenii care locuiesc în cartierul Mitică Apostol au început un protest pașnic, încă o încercare de a atrage atenția autorităților asupra condițiilor în care sunt nevoiți să trăiască deși, oficial, au adresă de municipiu.

Read more: Protest al locuitorilor din cartierul Mitică Apostol (galerie foto)
Știri locale

Focarul din căminul de bătrâni de la Homorâciu rămâne cel mai mare din Prahova, la acest moment. De altfel, aici au fost confirmate 15 cazuri noi, după retestarea efectuată la o săptămână de la declanșarea focarului.

Read more: #coronavirus: 15 noi cazuri confirmate în căminul de bătrâni de la Homorâciu
Știri locale

Un tânăr de 26 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce, aseară, s-a urcat la volan deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident rutier în urma căruia trei persoane au ajuns la spital.

Read more: O femeie și doi copii au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut la Râfov. Șoferul...
Știri locale

Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești vă invită, vineri, la un nou eveniment de excepție, al cărui program va fi dedicat în special firilor romantice.

Read more: Cele mai frumoase melodii de dragoste reunite în recitalul în aer liber organizat vineri seară, de...
Știri locale

Promovabilitate de aproape 100%, la Evaluarea Națională, în rândul absolvenților de gimnaziu din Dumbrava care au susținut examenul din luna iunie. La admitere, potrivit datelor de la Ministerul Educației, vor participa 31 de candidați din comună, din care 15 cu medii peste 8.00.

Read more: DUMBRAVA: Jumătate dintre candidații înscriși la admitere participă la repartizare cu medii peste...
Joomla SEF URLs by Artio