Știri locale

Știri locale

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a fost urmărit pe străzile din Blejoi, fiindcă nu a oprit la semnalul acestora. Când l-au prins, oamenii legii și-au dat seama de ce șoferul nu prea voia să dea ochii cu ei.

Read more: Urmărire pe străzile din Blejoi, în miez de noapte. Conducătorul auto era beat și nu avea permis
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 15 ianuarie 2021
Știri locale

Două maşini au fost implicate într-un accident, joi după-amiază, pe Drumul Naţional 1A, în zona Valea Stâlpului din comuna prahoveană Teişani. În urma impactului, două persoane, pasageri în acelaşi autoturism, au fost rănite, având nevoie de transport de urgenţă la spital.

Read more: Două persoane au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un...
Știri locale

Autoritățile au anunțat, miercuri dimineață, lista centrelor funcționale în Prahova în a doua etapă a vaccinării anti-Covid, care va începe la jumătatea acestei luni (VEZI DETALII).

Read more: Locuitorii din Dumbrava, arondați centrului de vaccinare anti-Covid de la Valea Călugărească
Știri locale

Autoritățile estimează că, în a doua etapă de vaccinare anti-Covid, vor fi imunizate cel puțin 2,5 milioane de persoane, în acest scop urmând ca, în câteva zile, să devină operaționale, la nivel național, 750de noi centre, cu peste 1.700 de puncte de vaccinare. Autoritățile din Prahova au stabilit, deja, centrele care vor funcționa în etapa a doua.

Read more: Lista completă a centrelor de vaccinare anti-Covid organizate în Prahova în a doua etapă și...
Joomla SEF URLs by Artio