Știri locale

Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 18 septembrie 2020
Știri locale

Stația de monitorizare a calității aerului din zona comunei Brazi, aflată în sudul municipiului Ploiești, indică, la acest moment (joi, ora 10.00), valori în creștere pentru PM 10 (particule în suspensie), aproape de a atinge limita zilnică impusă de lege, pentru protecția sănătății umane.

Read more: Alertă de poluare în sudul municipiului Ploiești
Știri locale

Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost sesizați miercuri după-amiază, de conducerea Centrului de Primiri Urgențe Cireșarii din municipiul Ploiești, cu privire la dispariția unuia dintre minorii găzduiți aici.

Read more: Alertă în Ploiești, după dispariția unui adolescent din centrul de urgență pentru minori...
Știri locale

Trei femei din Ploiești au fost audiate, miercuri seară, iar două dintre ele au fost reținute pentru 24 de ore, într-un dosar de înșelăciune prin metoda "ghicitului".

Read more: Două ploieștence au ajuns în arest după ce au câștigat în jur de 200.000 pretinzând că sunt...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că se confruntă în continuare cu un nivel extrem de ridicat al consumului de apă potabilă, pe un fond de secetă excesivă. În aceste condiții, ar putea fi necesar ca pe timp de noapte și parțial în anumite intervale din cursul zilei, societatea HIDRO PRAHOVA SA să introducă un program de distribuție a apei, în scopul refacerii rezervelor. Măsura se va aplica numai dacă va exista riscul ca în timpul zilei, apa să nu poată fi furnizată în regim continuu, la parametrii de debit și presiune corespunzători, la nivelul branșamentului utilizatorului.

Read more: Din cauza secetei și a consumului excesiv, HIDRO PRAHOVA SA menține programul de distribuție a...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță sistarea furnizării apei potabile în orașele Azuga și Bușteni, în data de 14 septembrie 2020, în intervalul orar 12.00-15.00, pentru remedierea unui defect accidental la conducta de transport Azuga-Bușteni.

Read more: Societatea HIDRO PRAHOVA SA oprește apa în Bușteni și Azuga, pentru remedierea unui defect...
Joomla SEF URLs by Artio