Știri locale

Știri locale

Bogdan Minculeţ, revoluţionarul de 45 de ani intrat în greva foamei îşi continuă protestul extrem din faţa Primăriei Mizil. El a intrat astăzi în a doua săptămână de greva foamei şi spune că nu vrea să se oprească până nu va primi răspunsuri din partea administraţiei locale la solicitările care au vizat cheltuirea banilor publici.

Read more: Greva foamei la Mizil! Bărbatul nemulţumit de activitatea Primăriei a intrat în a doua săptămână...
Știri locale

Un bărbat de 33 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină, pe un drum județean din Prahova. Polițiștii au demarat imediat cercetările, pentru depistarea șoferului vinovat, care a fugit de la locul evenimentului.

Read more: Pieton rănit grav de un șofer care a fugit de la locul accidentului
Știri locale

Reprezentanții IJP Prahova au prezentat detalii cu privire la victimele accidentului cumplit petrecut sâmbătă dimineață, la Măgurele, și despre cum s-a produs impactul. Șoferul vinovat, grav rănit, este polițist.

Read more: Polițist din cadrul IJP Prahova rănit grav în accidentul de la Măgurele. Se pare că a intrat pe...
Știri locale

Un autoturism și o autoutilitară au intrat în coliziune, sâmbătă, în zori, pe un drum din localitatea prahoveană Măgurele. Toate cele patru persoane aflate în vehiculele implicate au fost rănite, una fiind în stare gravă.

Read more: Accident cumplit la Măgurele. Patru persoane rănite, o victimă fiind încarcerată
Știri locale

Un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor - când un echipaj a vrut să-l tragă pe dreapta, alarmatde modul în care acesta conducea prin Ploiești - a dat prilej pentru o urmărire pe o distanță de câțiva kilometri. Și probabil că nici nu ar fi fost prins curând dacă nu ar fi pierdut controlul asupra direcției, ieșin în decor.

Read more: Urmărire între Ploiești și Strejnic. Un șofer care conducea haotic a încheiat cursa lovind un...
Știri locale

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Mizil a intrat în această săptămână în greva foamei, nemulţumit de activitatea administraţiei locale. Prahoveanul vrea să tragă astfel un semnal de alarmă cu privire la unele situaţii pe care le consideră abuzive.

Read more: Un bărbat din Mizil a intrat în grave foamei, ca să tragă un semnal privind "nepăsarea Primăriei"
Joomla SEF URLs by Artio