Știri locale

Știri locale

La Curtea de Apel București este programat luni, pe 3 august, primul termen în procesul în care Primăria Gornet cere anularea ordinului prin care localitatea Gornet este plasată în carantină.

Read more: Astăzi este programat primul termen în procesul deschis de Primăria Gornet. Autoritățile locale...
Știri locale

Zeci de jandarmi au acționat, în acest weekend, în zonele aglomerate din Prahova, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de distanțare socială. În urma verificărilor, au aplicat 34 de sancțiuni. De asemenea, echipajele IJJ Prahova au constatat o infracțiune, în cazul unui bărbat din Giurgiu găsit la picnic, pe Valea Prahovei, deși era infectat cu Covid și ar fi trebuit să fie izolat la domiciliu, întrucât refuzase internarea.

Read more: Un bărbat infectat cu Covid a fost găsit la picnic, la Sinaia. Din grupul care-l însoțea făceau...
Știri locale

Ca urmare a supraaglomerării spitalelor și secțiilor destinate tratării pacienților COVID-19, dar și pe fondul tendinței de creștere de la o zi la alta a numărului de cazuri nou confirmate (VEZI DETALII), ministrul Sănătății a semnat un ordin potrivit căruia încă patru spitale din Prahova vor avea secții distincte pentru persoanele infectate cu noul coronavirus.

Read more: #coronavirus: Spitalele din Prahova au rămas fără locuri pentru pacienții Covid. Ministrul...
Știri locale

Autorităţile din Gornet au mărit suma pe care o cer în instanţă Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) drept despăgubiri după introducerea carantinei într-un sat al comunei, de la 500.000 de euro, cât a fost iniţial, la 4 milioane de euro.

Read more: Autorităţile din Gornet cer daune de 4 milioane de euro de la DSU după introducerea în carantină
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare. 

Read more: HIDROPRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 31 iulie 2020
Joomla SEF URLs by Artio