Știri locale

Știri locale

Un autoturism condus de un minor în vârstă de 15 ani a lovit un motociclist duminică seara, în jurul orelor 21, în zona intersecției dintre șoseaua Vestului și Mărășești, din municipiul Ploiești. Autoturismul a părăsit locul accidentului, continuând deplasarea până în intersecția din șoseaua Vestului cu strada Domnișori, unde a lovit trei autoturisme parcate. Minorul aflat la volan a părăsit mașina și a fugit de polițiști, însă oamenii legii l-au depistat rapid. Motociclistul nu are nevoie de spitalizare. Poliția informează că în cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind în desfășurare. Foto cititori

accident domnisori minor ploiesti 31 martie 2019

Știri locale

Trei autoturisme implicate într-un accident petrecut sâmbătă după-amiază, în zona hotelului Central, au fost avariate serios. Una dintre ele a fost proiectată pe trotuar, chiar în zona trecerii de pietoni.

Read more: Trei mașini s-au făcut praf, sâmbătă după-amiază, în centrul Ploieștiului (FOTO)
Știri locale

Prefectura Prahova a realizat un bilanţ al pagubelor produse de calamităţile naturale în primele trei luni ale lui 2019, bilanţ care arată că mai multe case, podeţe, drumuri locale şi judeţene şi reţele de utilităţi publice au fost afectate de alunecări de teren, în timp ce mai multe lucrări de apărări de mal pe cursul unor pârâuri au fost distruse complet.

Read more: Locuinţe, drumuri şi poduri afectate de alunecările de teren. Vezi bilanţul calamităţilor din...
Știri locale

Mai multe casele sunt într-un risc mare de prăbuşire, în comuna Ceraşu, din nordul judeţului Prahova, după ce alunecările de teren au afectat mai mulţi versanţi. Pământul are tendinţa s-o ia la vale cu tot cu locuinţele sau anexele gospodăreşti situate deasupra, avertizează Primăria, care solicită sprijin de la autorităţile judeţene şi cele centrale. Au fost afectate şi mai multe cursuri de apă şi lucrări de apărare de mal, dar şi drumuri locale.

Read more: Mai multe case din Ceraşu sunt în pericol de prăbuşire din cauza alunecărilor de teren
Știri locale

Primăria Sinaia a anunțat că, de la 1 aprilie, în stațiunea de pe Valea Prahovei va funcționa un birou de Relații cu Publicul al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI).

Read more: De la 1 aprilie, la Sinaia va funcționa un birou al Oficiului de Cadastru. Ce localități va...