Știri locale

Știri locale

Apa Nova Ploiești va întrerupe temporar alimentarea cu apă potabilă a unor consumatori de pe str. Ghighiului, luni dimineață, pentru intervenții în vederea reparării unei conducte.

Read more: Lucrări pe strada Ghighiului, din Ploiești. Apa Nova anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă
Știri locale

Mai multe persoane au fost rănite, iar un drum judeţean din Prahova este parţial blocat, după un accident rutier care a avut loc joi după-amiază, în comuna Ariceştii Rahtivani. Un microbuz de muncitori, în care se aflau 20 de persoane, a intrat în coliziune cu remorca unui camion.

Read more: Accident la Ariceştii Rahtivani. Un microbuz cu 20 de persoane a intrat în coliziune cu un camion
Știri locale

Autorităţile din Prahova sunt în alertă, temându-se de un posibil focar de pestă porcină africană, după ce un porc mistreţ a fost găsit mort, în comuna Gornet. Totuşi, inspectorii DSV spun că e posibil ca animalul sălbatic să fi murit după ce a mâncat otravă pusă de fermieri pentru protejarea culturilor agricole. Ar fi varianta optimistă, spun autorităţile, care amintesc că, dacă se confirmă că e vorba de pestă porcină, vor fi luate măsuri drastice.

Read more: Mistreţ găsit mort în Prahova. Autorităţile sunt în alertă, de teama pestei porcine
Știri locale

Vijelia care a măturat Prahova, miercuri după-amiază, a creat probleme serioase în Ploiești și în împrejurimi, unde mai mulți copaci au fost culcați la pământ de vântul puternic. De asemenea, în mai multe localități au fost semnalate căderi de grindină, de dimensiuni mici și medii, în timp ce la Boldești și în Sinaia pompierii au fost solicitați să intervină din cauza inundațiilor provocate de ploaia torențială.

Read more: Locuințe și rețele de alimentare cu electricitate avariate, în Ploiești, în timpul furtunii de...
Știri locale

Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, a fost luat în vizor din nou de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. De această dată, oficialul de la București l-a criticat pe edil că a ignorat recomandările formulate de reprezentanții Ministerului pentru prevenirea creșterii concentrației de poluanți, pe fondul temperaturilor ridicate și a calmului atmosferic.

Read more: Primarul Ploieștiului, pus la colț din nou de ministrul Mediului. Gavrilescu: "Deși am avertizat...
Joomla SEF URLs by Artio