Știri locale

Știri locale

Nu mai puțin de 71.600 de lei ar fi reușit să obțină o grupare infracțională de la 15 persoane din Ploiești și Câmpina care i-au picat în plasă. Strategia utilizată a fost deja celebră metodă "Accidentul", doar că aplicată într-un stil pur și simplu incredibil.

Read more: Metoda "Accidentul" face victime și de după gratii. O grupare coordonată din închisoare a înșelat...
Știri locale

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat, luni, 16 percheziții vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de etnobotanice.

Read more: DIICOT Ploiești: Percheziții la persoane bănuite de trafic de etnobotanice. Șapte inculpați, în...
Știri locale

Un medic primar de medicina muncii, din cadrul Cabinetului Teritorial de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă Sinaia, este acuzat de procurori că ar fi comis 185 de infracțiuni de luare de mită și trei de spălare de bani.

Read more: Medic din Sinaia acuzat că ar fi luat aproape 200 de șpăgi și ar fi "spălat" peste 4 milioane de...
Știri locale

Povestea stânii ridicate fără autorizație la Gara de Vest ar trebui să se apropie de sfârșit, după încercări repetate de a-l convinge pe proprietarul acesteia să renunțe la activitatea care de ani buni le dă bătăi de cap ploieștenilor și autorităților.

Read more: O nouă încercare a autorităților din Ploiești de a scăpa de stâna de lângă Parcul Municipal Vest